"Čitaš Noletovu knjigu?"

Tenisačica Ana Ivanović zbog opuštene se fotke našla na udaru kritika, evo što su joj poručili bijesni fanovi

Ana Ivanović (Foto: Instagram) Ana Ivanović (Foto: Instagram) instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ana Ivanović (Foto: Instagram) Galerija

Tenisačica Ana Ivanović je dobila brojne kritike jer se nije očitovala o situaciji s Novakom Đokovićem u Australiji.

Tenisačica Ana Ivanović našla se na udaru kritika zbog fotografije koju je objavila na društvenim mrežama. Pozirala je uz knjigu te je objavila citat Vincenta Van Gogha, a lijepoj tenisačici mnogi su u komentarima zamjerili što se nije oglasila po pitanju Novaka Đokovića kojeg su deportirali iz Australije.

Pogledaj i ovo Charlize Theron i Novak Đoković Dobro su kliknuli! Novak Đoković završio u zagrljaju jedne od najljepših glumica svijeta, njegove mečeve inače prati iz prvih redova i srčano navija!

"Kako zašto šuti za Noleta? Pa zaboravila je materinji jezik, nebitan joj je", "Samo uživaj, na Srbiju zaboravi, a već jesi. Bio sam tvoj fan, samo te želim zaboraviti", "Ja ne bih mogla ovako opušteno čitati knjigu obzirom na događanja u Melbourneu", "A podrška za Novaka? Sramota", "Čitaš Noletovu knjigu o tome kako biti prijatelj u svim okolnostima?", samo su neki od bijesnih komentara koje je dobila ispod fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Inače, Ana je svoju blistavu tenisku karijeru završila 2016. godine, ali i dalje redovito vježba te je vrlo aktivna. Ana i Novak su često igrali zajedno te su se družili na početku karijere.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin i Amela Dervišhalidović Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) +13 Dino Merlin (Foto: PR) - 2 Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda supruga Dine Merlina, ne pokazuje ju često u javnosti, a na vjenčanje ju je gotovo morao oteti!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Elle MacPherson (Foto: Instagram) Elle MacPherson (Foto: Instagram) Elle MacPherson (Foto: Instagram) Elle MacPherson (Foto: Instagram) +1 Elle Macpherson (FOTO: Profimedia) Celebrity Rijetki vjeruju da se ova bezvremenska ljepotica približava šestom desetljeću, nadimak koji je prati još joj itekako stoji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene