''Realno...''

Zvijezda našeg showa pokazala kako izgleda bez trunke šminke pa potaknula na reakcije pratitelja: ''Jednako volim, ista osoba!''

Paula Tonković - 2 Paula Tonković - 2 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Paula Tonković - 1 Paula Tonković - 3 Petra Jeričević - 12 Filip Vidović i Paula Jeričević - 1 Jelena Perić, Fllip Vidović i Paula Jeričević - 2 Filip Vidović i Paula Jeričević - 3 Sonja Kovač i Paula Jeričević Paula Jeričević i Filip Tonković - 1 Paula Jeričević i Filip Tonković - 2 Paula Jeričević i Filip Tonković - 3 +18 Paula Jeričević i Filip Tonković - 4 Galerija

Paula Tonković pokazala je svojim pratiteljima na Instagramu kako izgleda sa i bez šminke.

Jedna od plesačica popularnog showa "Ples sa zvijezdama", Paula Tonković otkrila je na svom Instagramu koje je njezino najdraže izdanje. 

Pogledaj i ovo Paula Jeričević - 3 ''legendarni ste!'' Pobjednica našeg hit-showa objavila video sa zgodnim suprugom u kojem je demantirala da prava zabava prestaje nakon vjenčanja!

Podijelila je dvije fotografije. Na prvoj pozira u potpunosti našminkana od strane profesionalne šminkerice i odjevena u rozo odjelo ispod kojeg se nazire crni top. Frizura joj je ispunjena valovima.

Na drugoj fotografiji pokazala je sebe u potpuno prirodnom izdanju bez imalo šminke, obučena sasvim ležerno.

"Realno druga fotka je život", poručila je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Tonkovic (@paula_jericevic)

Voditeljica Mia Kovačić odmah joj se javila ispod objave: "Jednako volim. Ista osoba. Divna prijateljica. Pobjednica. Al istina, dobro dođe ta naša šminkerica".

Njezin plesni partner Marko Cuccurin također se nadovezao:

"Najljepša".

"Preslatka", "Uvijek divna", "Ma ljepotica", te mnoštvo emotikona srca i zaljubljenih smajlića nizalo se u nastavku. 

Smatrate li da je Paula ljepša bez šminke?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Inače, Paulu od ove nedjelje gledamo u novoj sezoni "Plesa sa zvijezdama" u 20:15 h. 

Nedavno je za naš portal otkrila i što se od prošle sezone spomenutog showa promjenilo u njezinom privatnom životu.

"Rekla bih svašta i ništa. Recimo, svašta bi značilo da sam promijenila prezime, a ništa da sam ponovno s vama i dio 'Plesa sa zvijezdama'. Svakodnevno se otvaraju nova vrata, prilike i projekti, ali ja kroz cijeli proces imam osjećaj da sam ista, pa nekako samu sebe zavaravam da je sve isto već godinama!"ispričala je plesačica koju su gledatelji upoznali kao Paulu Jeričević, no prošle se godine udala i promijenila prezime.

Ispričala je i cilja li ove godine na pobjedu...

"Iako je gledateljima možda teško povjerovati, meni zaista ni u jednoj sezoni nije bio cilj pobijediti. Naravno, svi to priželjkujemo jer se ipak ulaže veliki trud, ali ono što je, barem meni, najbitnije je to da mi partner bude marljiv, željan znanja i da mi vjeruje, a na svu sreću dosad sam zbilja pored sebe imala partnere koji su mi olakšavali posao svojom predanošću. Sad sam već u onoj fazi kad si mislim da je bolje da se umirovim čisto da se ne ureknem jer mislim da je rijetko da mi se baš svaki put putevi susretnu s onima koji ispunjavaju sva moja očekivanja", rekla je.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 5 +26 Sonja Kovač - 6 Celebrity Sonja Kovač zbog ovog outfita dobila je hrpu komentara na račun jednog svog atributa: ''Opa, vidi ti to!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Kovačić - 3 Mia Kovačić - 4 Mia Kovačić - 1 Mia Kovačić - 4 +26 Mia Kovačić Celebrity Naša lijepa voditeljica pohvalila se drastičnom promjenom imidža, poznate Hrvatice brzo su reagirale na viđeno!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene