Baš joj pristaje!

Naša lijepa voditeljica pohvalila se drastičnom promjenom imidža, poznate Hrvatice brzo su reagirale na viđeno!

Mia Kovačić Mia Kovačić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Kovačić - 3 Mia Kovačić - 4 Mia Kovačić - 1 Mia Kovačić - 4 Mia Kovačić Mia Kovačić na humanitarnom koncertu Želim život - 4 Mia Kovačić na humanitarnom koncertu Želim život - 2 Mia Kovačić na humanitarnom koncertu Želim život - 1 Tatjana Jurić i Mia Kovačić Tatjana Jurić i Mia Kovačić +20 Mia Kovačić - 5 Galerija

Mia Kovačić u novoj objavi na Instagramu pokazala je cijeli proces nove promjene, koja je oduševila njezine fanove.

Voditeljica Mia Kovačić pohvalila se na svojem Instagramu kako se odlučila na novu frizuru, a njezini su pratitelji jednostavno oduševljeni.

Pogledaj i ovo In Magazin najdugovječnija lifestyle emisija Možete li vjerovati da je od ovih prizora prošlo već 15 godina? "U početku ne možeš ni sanjat da će to toliko dugo trajati!"

Podijelila je video u kojem je pokazala cijeli proces nastanka nove frizure. Naime, odlučila se na kratki bob s takozvanim zavjesa-šiškama.

Pozirala je u roza trenirci i šarenoj jakni na stepenicama.

"Kratka kosa je cool", napisala je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Kovačić (@mia__kovacic)

U komentarima joj se javila Viktoria Rađa: "Isuse, pa ti imaš THE frizuru", a nadovezala se i Domenica Žuvela: "Indigo moj lipi."

Sviđa li vam se njezina nova promjena?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

"Izgledaš kao tinejdžerica", "Brutalna je", "Top", "Zgodna", "Micek slatki", "Predivna" te bezbroj emotikona gorućih vatrica i zaljubljenih smajlića nizalo se u nastavku. 

Inače, Miju na Instagramu prati gotovo 30 tisuća ljudi s kojima dijeli crtice iz privatnog i poslovnog života. U ulozi voditeljice gledamo je u programu IN magazina, a posljednjih deset godina i kao voditeljicu humanitarnog koncerta Želim život Zaklade Ana Rukavina.

Voditeljica ne voli previše otkrivati o svome životu, ali često se pohvali druženjem sa svojom prijateljicom i kolegicom Tatjanom Jurić. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss Grgić - 1 Deniss Grgić i Jakov Bjelac Deniss Grgić - 1 Deniss Grgić - 2 +25 Deniss Grgić Celebrity Hrvatska Megan Fox pred nastup u našem hit-showu oduševila pojavom u seksi haljini s dekolteom do pupka!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Del Rey - 1 Lana Del Rey - 2 Lana Del Rey - 4 Lana Del Rey - 3 +16 Lana Del Rey Nekad i sad Više je ne vidimo tako često, a sad kad se pojavila zbog drastične promjene mnogi je nisu ni prepoznali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene