Omiljena Senka

Svi ju znaju kao Izetovu ljubavnicu, a evo koliko se legendarna glumica promijenila od uloge u kojoj ju je publika obožavala!

Jelisaveta Seka Sablić - 1 Jelisaveta Seka Sablić - 1 Screenshot 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jelisaveta Seka Sablić - 1 Jelisaveta Seka Sablić - 2 Jelisaveta Seka Sablić - 3 Jelisaveta Seka Sablić - 1 Jelisaveta Seka Sablić - 2 Jelisaveta Seka Sablić - 3 Jelisaveta Seka Sablić - 4 Jelisaveta Seka Sablić - 2 Jelisaveta Seka Sablić - 1 Jelisaveta Seka Sablić +4 Jelisaveta Seka Sablić - 5 Galerija

Jelisaveta Seka Sablić srbijanska je glumica koja je hrvatsku javnost uveseljavala i u seriji ''Lud, zbunjen, normalan'', a evo kako izgleda danas nakon puno godina od serije.

Jelisaveta Seka Sablić poznata je srbijanska glumica koja je hrvatskoj javnosti najpoznatija po ulozi Senke, Izetove partnerice, u seriji ''Lud, zbunjen, normalan''.

Pogledaj i ovo showbuzz Priznala je HALUCINIRALA OD DROGE Legenda šokirala pričom

Otkako je glumila u ovoj seriji, prošlo je puno godina, ali sudeći po novim fotografijama Jelisaveta se gotovo ništa nije promijenila.

80-godišnja glumica prisustvovala je konferenciji za novinare povodom najave premijere filma ''Munje Opet!''.

Na pozornicu je stigla crnim hlačama i majici, a ogrnula se zelenim sakoom, a također se da primijetiti da je još uvijek vjerna i svojoj crnoj kosi koja ju čini barem 10 godina mlađom.

''Ne mislim uopće o godinama. Naravno, jednog dana će se javiti godine. Jave se godine tu i tamo, ali ja živim kao i do sada. Hvala Bogu, ništa se nije promijenilo. Puno plivam, ja sam ovdje kupačica broj jedan'', kazala je za avaz.ba.

Jelisaveta Seka Sablić rođena je u Beogradu 13. lipnja 1942. godine. Postala je majka s 34 godine, rodila je sina Stefana koji je uspješni kazališni redatelj. Kroz svoju bogatu karijeru glumila je u brojnim filmovima, serijama, kazališnim predstavama, a neki od njih su ''Maratonci trče počasni krug'', ''Junaci našeg doba'', ''Tri muškarca i tetka'', ''Hotel Belgrade'' i mnogi drugi.

Njene uloge bile su raznolike, ali popularna glumica jednom prilikom je otkrila da joj je žao što je redatelji nikad nisu zvali za određeni tip uloga.

''Nikad nisam dobila ulogu zavodnice. Sad kad pogledam svoje stare snimke i slike, pomislim – ‘Bože, što sam bila dobra riba’. Nije mi jasno šta mi je falilo, pa mi to nikad nisu dali da glumim. Eto, to nikad nisam bila'', priznala je Seka.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Matija i Lu Dedić Matija i Lu Dedić Marina Scotti Marina Scotti +12 Matija Dedić i Marina Scotti Celebrity Unuka Arsena Dedića izrasla je u pravu ljepoticu, a u rijetkom izlasku pažnju je krala i supruga Matije Dedića, evo kako izgledaju te dvije dame!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci - 3 Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci - 4 Marko Ciboci - 6 +25 Marko Ciboci Celebrity Ciboci nakon tragičnog gubitka partnerice uputio tužan apel: "Molim vas da se odazovete i da je dostojanstveno otpratimo na vječni počinak"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene