''vježbaj...!''

Prepoznajete li ovog gospodina? 2019. ušao je u povijest svojom izjavom, a mnogi ga i danas zaustavljaju na ulici

"Dida Toni" Taljat Selmani - 2 Josip Moler / CROPIX 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Dida Toni sa suprugom Dida Toni sa suprugom Dida Toni sa suprugom +10 Galerija

Taljat Selmani, poznatiji kao dida Toni, ni tri godine nakon legendarne izjave ne može pobjeći fotografima, koji su ga sada ulovili u šetnji zagrebačkom špicom.

Zagrebački umirovljenik Taljat Selmani, poznatiji kao dida Toni, prije tri godine postao je zvijezda zbog svojeg savjeta u borbi protiv gripe.

"Boli me ruka, boli me noga, vježbaj, pi*** ti materina!" rekao je 2019. godine i upisao se u legende.

Toni do danas nije pao u zaborav, pa tako nije mogao izbjeći fotografe na zagrebačkoj špici, gdje su ga uhvatili dok je razgledavao izloge u sivom odijelu.

Elegantan kao i uvijek, Toni je pokazao svoju figuru na ovu sunčanu subotu, a na paparazze se nije obazirao.

2019. godine nema tko u Hrvatskoj nije znao za didu Tonija, gostovao je u brojnim emisijama, nosio modne revije, a njegova izjava masovno se dijelila na društvenim mrežama. I dandanas njegova izjava pravi je hit, a često su ju koristili i kao šalu u pandemiji koronavirusa koja nas je kasnije snašla.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Dario Zurovec - 4 Dario Zurovec - 3 Dario Zurovec - 2 Dario Zurovec - 1 +29 Dario Zurovec i Helena Janjušević - 5 Celebrity Gradonačelnik Svete Nedelje i natjecatelj ''Plesa sa zvijezdama'' zabrinuo pratitelje novom objavom na Instagramu: ''Diskvalificiran sam...''

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić +32 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Borna Kotromanić u upadljivom outfitu pokorila zagrebačku špicu, a svi su gledali što to ima na nogama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene