"Vježbaj, pi*** ti materina!"

Sjećate se njega? Legendarni dida Toni u društvu supruge privukao poglede na zagrebačkoj špici!

"Dida Toni" Taljat Selmani Sanjin Strukić/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Dida Toni sa suprugom Dida Toni sa suprugom Dida Toni sa suprugom Dida Toni sa suprugom Dida Toni sa suprugom Dida Toni sa suprugom +9 Galerija

Taljat Selmani , poznatiji kao dida Toni, ni tri godine nakon legendarne izjave ne može pobjeći fotografima koji su ga sada ulovili u društvu supruge Nazlije.

Zagrebački umirovljenik Taljat Selmani, poznatiji kao dida Toni, prije tri godine postao je zvijezda zbog svojeg savjeta u borbi protiv gripe.

"Boli me ruka, boli me noga, vježbaj pi*** ti materina!", rekao je 2019. godine i upisao se u legende.

U to vrijeme nema tko u Hrvatskoj nije znao za didu Tonija, gostovao je u brojnim emisijama, nosio modne revije, a njegova izjava masovno se dijelila na društvenim mrežama.

Toni do danas nije pao u zaborav, pa tako nije mogao izbjeći fotografe na zagrebačkoj špici gdje je ispijao kavu u društvu svoje supruge Nazlije.

Sa suprugom smo ga i ranije imali priliku vidjeti u centru grada, a Toni je čest posjetitelj popularne špice, gdje svojevremeno nije mogao prošetati bez da ga netko ne zaustavi za fotografiranje.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Akshata Murthy i Rishi Sunak - 1 Akshata Murthy i Rishi Sunak - 2 Akshata Murthy i Rishi Sunak - 3 Akshata Murthy i Rishi Sunak - 4 +3 Akshata Murthy i Rishi Sunak - 1 Celebrity Neuredna je, voli popiti i bogatija je od svog supruga i kralja Charlesa - ovako opisuju suprugu čovjeka o kojem se već danima priča!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lili Reinhart - 1 Lili Reinhart - 2 Lili Reinhart - 3 Lili Reinhart - 4 +27 Lili Reinhart - 5 Celebrity Prvo je prekinula s kolegom, a onda je uslijedilo njezino priznanje kojim je šokirala javnost!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene