''Nisam to nikad ovako rekla!''

Prvo je prekinula s kolegom, a onda je uslijedilo njezino priznanje kojim je šokirala javnost!

Lili Reinhart Lili Reinhart Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lili Reinhart - 1 Lili Reinhart - 2 Lili Reinhart - 3 Lili Reinhart - 4 Lili Reinhart - 5 Lili Reinhart - 6 Lili Reinhart - 7 Lili Reinhart - 8 Lili Reinhart - 9 Lili Reinhart - 1 +21 Lili Reinhart - 2 Galerija

Omiljenoj tinejdžerskoj zvijezdi Lili Reinhart život je obilježila veza s kolegom i priznanje o biseksualnosti, sada se bez srama pojavljuje u javnosti.

Omiljena tinejdžerska zvijezda ponovno se pojavljuje u javnosti nakon što su joj posljednje godine života obilježile novosti o prekidu s bivšim kolegom te priznanjem o seksualnoj orijentaciji.

Pogledaj i ovo Cole Sprouse (Foto: Profimedia) Veliki teret Znamo ga kao preslatkog dječaka iz najvećih hitova, a sada je progovorio o tajni koju je dugo krio od svih, ni sad mu nije svejedno!

Lili Reinhart svoje je isklesane trbušne mišiće pokazala u neobičnim hlačama i kratkoj top majici na Future Award događanju u Hollywoodu, a sretni osmijeh nije skidala s lica za fotografije koje je podijelio Daily Mail.

26-godišnja glumica doista sija pred objektivima fotoaparata, a njenog osmijeha na licu dugo nije bilo nakon što se borila sa zlobnim komentarima na svoje životne odluke.

Od 2017. godine, Liliin život obilježio je njen kolega glumac Cole Sprouse s kojim se proslavila u seriji ''Riverdale''. Lili i Cole bili su zajedno od 2017. godine, a fanovi su njihovu vezu otkrili te godine u travnju kad je Cole objavio fotografiju Lili u polju cvijeća. Mladi par tada je počeo biti aktivan na društvenim mrežama međusobnim spominjanjem i označavanjem, a njihovi obožavatelji bili su više nego sretni.

Početkom 2020. godine u javnost su izašle priče kako je prevario Lili s modelom Kaiom Gerber, a na cjelokupnu situaciju Cole se oglasio na Instagramu rekavši kako je sve laž te da ne podnosi medijsku strku.

Samo mjesec dana kasnije kolega sa seta iz ''Riverdalea'' otkrio je da par više nije zajedno, a u kolovozu su i sami tu vijest potvrdili na internetu.

Da je 2020. godina bila velika prekretnica za mladu glumicu, sama je potvrdila u lipnju iste godine kad je priznala da je biseksualna.

Vijest o njenoj seksualnoj orijentaciji šokirala je brojne njene fanove pa su mnogi upravo nju krivili za prekid s Coleom, a o njenom priznanju danima se pisalo.

''Iako to nikad prije nisam javno objavila, ja sam ponosna biseksualna žena'', napisala je na svojoj Instagram priči.

Nakon prekida s Coleom, Lili je dugo bila sama, a ovog ljeta šuškalo se da je u vezi sa Spencerom Nevilleom, ali dvojac još ništa o vezi nije potvrdio iako su nekoliko puta viđeni zajedno.

Lili se proslavila ulogom Betty Cooper u ''Riverdaleu'', a glumila je i u brojnim drugim TV serijama i filmovima poput: ''Prevarantica s Wall Streeta'', ''Charliejevi anđeli'', ''The Good Neighbour'', ''Galvestone'' i ostalima.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Lukas i Barbara Nola - 1 Lukas i Barbara Nola - 2 Lukas i Barbara Nola - 3 Lukas i Barbara Nola - 4 +15 Lukas i Barbara Nola - 5 Zanimljivosti Lukas Nola sa suprugom Barbarom držao se za ruke i nakon 28 godina braka, a obožavali su i raditi zajedno!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Agdal Nina Agdal Nina Agdal - 4 Nina Agdal - 5 +19 Nina Agdal - 3 Celebrity Izgled joj je nekad stvarao probleme u poslu, ali predrasude nije htjela slušati niti mijenjati nešto na sebi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene