I nije požalila

Izgled joj je nekad stvarao probleme u poslu, ali predrasude nije htjela slušati niti mijenjati nešto na sebi

Nina Agdal Nina Agdal Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Agdal Nina Agdal Nina Agdal - 4 Nina Agdal - 5 Nina Agdal - 3 Nina Agdal - 2 Nina Agdal Nina Agdal - 10 Nina Agdal - 9 Nina Agdal - 8 +13 Nina Agdal - 7 Galerija

Nina Agdal danas je i više nego uspješna manekenka iako se na početku karijere susrela s problemima koji ju nisu nimalo obeshrabrili.

Danska manekenka i bivša djevojka Leonarda DiCaprija Nina Agdal podigla je atmosferu na jednoj od plaža u Miamiju gdje je snimila svoj novi modni editorijal.

Pogledaj i ovo Nina Agdal (Foto: Instagram) Našla se u problemu Instagram je uklonio golu fotografiju koju je vidjelo 1,6 milijuna ljudi, no njezina reakcija nakon tog poteza pravi je hit među njezinim pratiteljima!

30-godišnja Nina pokazala je pritom svoje duge preplanule noge u bikiniju u kojem je pozirala i plijenila pažnju slučajnih prolaznika i kupača, kao i vitku liniju koja joj je nekad stvarala probleme.

Iako je danas i više nego uspješna u svom poslu i modnom svijetu, Nina je otvoreno progovorila o tome kako se suočila s raznim predrasudama zbog manjka kila, no zaključila je kako se ne želi mijenjati i kako se dobro osjeća u svojoj koži.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Agdal (@ninaagdal)

Nina je široj javnosti postala poznata nakon što se pročulo da je izlazila s holivudskim ljepotanom Leonardom DiCaprijem od kojeg je mlađa 17 godina i često su prekidali, a prije četiri godine konačno su se razišli.

Inače, ova ljepotica je od lipnja u vezi s tri godine mlađom Youtube zvijezdom Paulom Loganom, a paparazzi su ih nedavno zajedno snimili dok su uživali na plaži.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 1 Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 2 Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 3 Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 4 +22 Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 5 Celebrity Pola godine od smrti Vidoja Ristovića: Neutješna obitelj okupila se na groblju, a Nikolina je iznenadila odlukom!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 1 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 2 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 3 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 4 +21 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 5 Celebrity Peco prvi put nakon objave razvoda snimljen sa ženom zbog koje je ostavio suprugu, pali su i nježni dodiri u javnosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene