Dugo se šuškalo

Kralja filma zamijenila kraljem YouTubea: Lijepa manekenka poljupcima potvrdila vezu s kontroverznim YouTuberom!

Nina Agdal Nina Agdal Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Logan Paul - 10 Logan Paul - 9 Logan Paul - 8 Logan Paul - 7 Logan Paul - 6 Logan Paul - 5 Logan Paul - 4 Logan Paul - 3 Logan Paul - 2 Logan Paul - 1 +14 Nina Agdal - 10 Galerija

Američki YouTuber Logan Paul potvrdio je svoju vezu s bivšom djevojkom Leonarda DiCaprija Ninom Agdal sočnim poljupcima na plaži u Grčkoj.

Najpoznatiji američki YouTuber Logan Paul trenutno odmara u Grčkoj na ljetovanju, a društvo mu pravi zanimljiva djevojka.

Pogledaj i ovo Nina Agdal (Foto: Instagram) Ljepotica bez mane Zbog bizarnog razloga bila je ismijavana i gubila poslove, a proslavila ju je veza sa 17 godina starijim glumcem

Naime, Logan je sočnim poljupcima na fotografijama paparazza potvrdio vezu s bivšom djevojkom Leonarda DiCaprija Ninom Agdal.

Par je viđen kako razmjenjuje poljupce i zagrljaje na plaži, a uživali su i u obalnom obližnjem kafiću. Jedno su vrijeme čak i ronili te s ronilačkim naočalama istraživali morsko dno. Nina je pokazala svoje isklesano tijelo u kupaćem kostimu zebrasta uzorka dok je Logan pokazao svoje isklesane mišiće u crvenim kupaćim hlačicama.

Fotografije zaljubljenih golupčića možete pogledati OVDJE.

Baš kao što piše Daily Mail, Nina je s kralja filma prešla na kralja YouTubea, a danski model proslavila se 2016. godine kad su ona i DiCaprio viđeni zagrljeni u šetnji. Par je bio zajedno godinu dana, a izvor je za magazin People otkrio razlog njihova prekida.

''On još nije spreman smiriti se i još ne želi imati djecu i vjenčati se'', rekao je izvor.

Podsjetimo, Logan je 2018. godine preplavio medije užasavajućim postupkom. Za svoj YouTube kanal podsjetio je japansku takozvanu ''šumu samoubojstava'', a kad je naišao na preminulog čovjeka, odlučio ga je snimiti.

Snimka traje 15 minuta, a prikazuje i kako se Logan neukusno šali na račun pronalaska tijela. Dobacivao je truplu i komentirao da su čovjeku ruke ljubičaste pa se na čin očajnika odlučio ujutro.

Zbog toga je bio na udaru kritika dugo vremena nakon, a mnogi ga po toj mrlji još i danas pamte. Paul je na kraju uklonio video i javno se ispričao.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans Luke Evans Luke Evans Luke Evans +11 Luke Evans - 8 Zanimljivosti Jedan od najseksi muškaraca današnjice ne odvaja se od novog dečka, a za plažu su čak uskladili i jedan detalj

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso - 2 Ana Sasso - 3 Ana Sasso - 7 Ana Sasso - 8 +14 Ana Sasso - 6 Nekad i sad Zbog legendarne reklame za Pipi prije 40 godina postala je seks-simbol, a najnovijim fotkama u badiću opet je napravila pomutnju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene