Našla se u problemu

Instagram je uklonio golu fotografiju koju je vidjelo 1,6 milijuna ljudi, no njezina reakcija nakon tog poteza pravi je hit među njezinim pratiteljima!

Nina Agdal (Foto: Instagram) Nina Agdal (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Agdal (Foto: Instagram) Nina Agdal (Foto: Instagram) Nina Agdal (Foto: Instagram) Nina Agdal (Foto: Instagram) Nina Agdal (Foto: Instagram) Nina Agdal i Jack Brinkley (Foto: Instagram) Nina Agdal i Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Nina Agdal (Foto: Profimedia) Nina Agdal i Jack Brinkley (Foto: Instagram) +0 Nina Agdal (FOTO: Instagram) Galerija

Nina Agdal objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira gola, zbog čega se našla u problemu s popularnom društvenom mrežom.

Danska manekenka Nina Agdal užarila je društvene mreže kada je objavila fotografiju na kojoj pozira bez ijednog komada odjeće, no ubrzo se našla u problemu na koji je imala spreman odgovor.

Pogledaj i ovo Nina Agdal Dugo se šuškalo Kralja filma zamijenila kraljem YouTubea: Lijepa manekenka poljupcima potvrdila vezu s kontroverznim YouTuberom!

29-godišnja Nina pozirala je potpuno gola snimajući selfie u ogledalu, prekrivajući grudi rukom, a otkrila je i da joj je Instagram obrisao tu objavu, pa ju je odlučila jednostavno ponovno objaviti.

"Instagram je ovo uklonio, pa očito moram objaviti ponovno", napisala je Nina uz fotografiju koja se zasad i dalje nalazi na njezinu profilu, na kojem je prati 1,6 milijuna obožavatelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Agdal (@ninaagdal)

"Omg, vruće, vruće, vruće", "I ja ću to objaviti", "Wow", "Savršena si", "Predivna", "Zašto su je uklonili", "Definitivno si žena mojih snova", "Nemoj im dati da pobjede", "Samo nastavi objavljivati", "Nije loše", poručili su joj u komentarima.

Nina je široj javnosti postala poznata nakon što se pročulo da je izlazila s holivudskim ljepotanom Leonardom DiCaprijem. Od njega je mlađa 17 godina i često su prekidali, a 2017. godine konačno su se razišli.

Zanimljivo je da su Ninu nekoć posramljivali zbog njezina tijela koje se nije uklapalo u tadašnje manekenske standarde. Naime, u manekenskim krugovima smatrali su da je, vjerovali ili ne, prebujno za pojam jedne manekenke, pa joj je to znalo stvarati probleme pri dobivanju angažmana. Ipak, uspjela se probiti i ostvariti uspješnu karijeru na kojoj je zaradila bogatstvo, a vrijednost njezine imovine procijenjena je na oko 12 milijuna dolara.

U intervjuima je iskreno govorila o temi svojeg tijela te je jasno naglasila da se dobro osjeća u svojoj koži te da formu održava redovitim treninzima i trčanjem.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme +9 Pedro Soltz, Valentina Walme Nekad i sad Ovaj dječak danas je hrvatski zet koji slovi kao jedan od najzgodnijih muškaraca na svijetu, a u braku je s prekrasnom Hrvaticom!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Halsey (Foto: Getty images) Halsey (Foto: Getty images) Halsey Halsey (Foto: Getty Images) +11 Halsey (Foto: Getty Images) Celebrity Grudi je prekrila tek blještavim trakicama, a ostatak outfita teško je uopće opisati: ''Vrištim, ti si ikona!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene