Treninzi urodili plodom

Kad se skinula, nitko nije mogao maknuti pogled s nje, tijelo je isklesala toliko da se vidi svaki mišić!

Nina Agdal - 1 Nina Agdal - 1 Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Agdal - 2 Nina Agdal - 3 Nina Agdal - 4 Nina Agdal - 5 Nina Agdal (Foto: Instagram) Nina Agdal - 7 Nina Agdal - 8 Nina Agdal - 9 Nina Agdal - 10 Nina Agdal +11 Nina Agdal - 1 Galerija

Ninu Agdal paparazzi su uhvatili na plaži u Miamiju, gdje je slavna manekenka uživala u društvu svog dečka Logana Paula.

Danska manekenka Nina Agdal ovog vikenda uživala je sa svojim dečkom Loganom Paulom na plaži.

Pogledaj i ovo Nina Agdal (Foto: Instagram) Našla se u problemu Instagram je uklonio golu fotografiju koju je vidjelo 1,6 milijuna ljudi, no njezina reakcija nakon tog poteza pravi je hit među njezinim pratiteljima!

Paparazzi su ih uhvatili na ležaljci dok su upijali zrake sunca, a Nina je privukla pažnju tijekom skidanja majice jer su joj se isticali trbušni mišići u dvodijelnom badiću. Nezamijećeno nije mogla proći ni njezina bombastična figura. No, nije ni čudo što ima takvu figuru kada sate provodi u teretani i primjenjuje zdravu prehranu.

Njezin partner Logan također je pokazao svoje mišićavo tijelo, a par se nije sramio ni izmjenjivati nježnosti.

Nina i tri godine mlađi Logan u vezi su od lipnja ove godine.

Nedavno je otvoreno progovorila o tome kako se suočila s raznim predrasudama zbog manjka kila te je zaključila kako se ne želi mijenjati i kako se dobro osjeća u svojoj koži.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Agdal (@ninaagdal)

Inače, početkom godine na svom profilu na Instagramu podijelila je fotografiju na kojoj je potpuno gola, koju joj je Instagram uklonio, pa ju je morala ponovno objaviti.

Nina je široj javnosti postala poznata nakon što se pročulo da je izlazila s holivudskim ljepotanom Leonardom DiCaprijem. Od njega je mlađa 17 godina i često su prekidali, a 2017. godine konačno su se razišli.

Zanimljivo je da su Ninu nekoć posramljivali zbog njezina tijela, koje se nije uklapalo u tadašnje manekenske standarde. Naime, u manekenskim krugovima smatrali su da je, vjerovali ili ne, prebujno za pojam jedne manekenke, pa joj je to znalo stvarati probleme pri dobivanju angažmana. Ipak, uspjela se probiti i ostvariti uspješnu karijeru na kojoj je zaradila bogatstvo, a vrijednost njezine imovine procijenjena je na oko 12 milijuna dolara.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović s roditeljima Ivankom i Ivanom i sestrom Izabelom Danijela Martinović s roditeljima Ivankom i Ivanom i sestrom Izabelom Danijela Martinović i Ivana Šundov Danijela Martinović i Zvonimir Šostar +19 Danijela Martinović s roditeljima Ivankom i Ivanom Nekad i sad Pogledajte kako je Danijela Martinović prije 16 godina slavila sa svojim najbližima, Grašo je tada iznenadio potezom!

  1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić i Ljiljana Mikić Ljiljana Mikić i Mario Valentić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Ljiljana Mikić i Mario Valentić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Zdravlje na kvadrat: Mario Valentić - 5 +4 Zdravlje na kvadrat: Mario Valentić - 11 Celebrity Rijedak izlazak Marija Valentića s dugogodišnjom partnericom, svoju privatnost uspješno skrivaju od javnosti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene