Je li moguće?

Meghan i Harry unijeli su strah na britanski dvor, podmuklo i lukavo žele postići samo jedan cilj?

Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Harry i Meghan Meghan i Harry - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 10 Princ Harry i Meghan Markle - 9 Princ Harry i Meghan Markle - 6 Princ Harry i Meghan Markle - 7 Princ Harry i Meghan Markle - 4 Princ Harry i Meghan Markle - 3 +20 Princ Harry, Meghan Markle Galerija

Najava posljednje epizode dokumentarne serije "Harry i Meghan" unijela je strah na britanski dvor jer je jasno o čemu će slavni par govoriti, a to se nikome ne sviđa.

Kratki video od 30 sekundi koji najavljuje posljednje tri epizode Netflixova dokumentarca o princu Harryju i Meghan Markle počinje s njezinim opisom izravnog sukoba unutar kraljevske obitelji, što je povećalo strahove unutar Buckinghamske palače.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta Tome se nije nadala Meghan Markle usudila se odbiti važan kraljičin savjet, evo što joj je oštro odgovorila kada joj je ponudila pomoć

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa optuženi su da žele srušiti monarhiju nakon što su u svojem dokumentarcu izveli niz uvredljivih napada na Harryjevu obitelj prije nego što su se okrenuli protiv Britanije i Commonwealtha. Treća epizoda završila je teaserom za sljedeću epizodu i to je dalo jasan signal da će posljednja tri sata serije prikazati sve o odluci para da se odreknu kraljevskih titula i napuste Veliku Britaniju.

"Ovo se događa kada su obitelj i obiteljski posao u izravnom sukobu. Odjednom mi je u glavi sinulo da to nikad neće prestati", govori Meghan na rubu suza u najavi.

Harry je zatim prikazan kako pokriva lice rukom i saginje glavu držeći svoj telefon i govori da moraju otići iz Velike Britanije.

Prema pisanju britanskih medija, kraljevski insajderi bili su posebno uzrujani kritikama na račun pokojne kraljice Elizabete i njezina naslijeđa Commonwealtha, te su zaključili da je to bio lukav i podmukao napad na Harryjevu obitelj i instituciju Krune.

Izvor blizak palači izjavio je za The Times da će sljedeći tjedan biti otrovan za kraljevsku obitelj, dok javnost poziva Meghan i Harryja da se odreknu svojih titula ako su toliko posramljeni i razočarani, a mnogi su duboko uznemireni sramotnom i kukavičkom izdajom slavnog para i nepoštovanja pokojne kraljice Elizabete.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham Ashley Graham - 3 Ashley Graham - 4 Ashley Graham - 2 +10 Ashley Graham - 1 Celebrity Najpoznatija plus-size manekenka u mrežastoj haljini prošetala bujne obline, namjerno je pokazala baš sve ispod nje

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ioan Gruffudd i Alice Evans - 1 Ioan Gruffudd i Alice Evans - 2 Ioan Gruffudd i Alice Evans - 3 Ioan Gruffudd i Alice Evans - 4 +9 Ioan Gruffudd - 1 Celebrity Nakon skandaloznog razvoda živi na račun žene zbog koje je ostavio obitelj i svim silama pokušava izbaciti bivšu iz kuće

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene