je li ovo spoiler?

U Šibeniku se snimaju nove epizode Netflixove hit-serije, a fotografije sa seta mogle bi otkriti sudbinu jednog od glavnih junaka

Šibenik: Leo Suter na setu serije Vikinzi Valhalla - 9 Šibenik: Leo Suter na setu serije Vikinzi Valhalla - 9 Duško Jaramaz/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Šibenik: Leo Suter na setu serije Vikinzi Valhalla - 1 Šibenik: Leo Suter na setu serije Vikinzi Valhalla - 2 Šibenik: Leo Suter na setu serije Vikinzi Valhalla - 3 Šibenik: Leo Suter na setu serije Vikinzi Valhalla - 4 Šibenik: Leo Suter na setu serije Vikinzi Valhalla - 5 Šibenik: Leo Suter na setu serije Vikinzi Valhalla - 6 Šibenik: Leo Suter na setu serije Vikinzi Valhalla - 7 Šibenik: Leo Suter na setu serije Vikinzi Valhalla - 8 Šibenik: Leo Suter na setu serije Vikinzi Valhalla - 9 Šibenik: Leo Suter na setu serije Vikinzi Valhalla - 10 +19 Šibenik: Leo Suter na setu serije Vikinzi Valhalla - 11 Galerija

Set serije "Vikinzi: Valhalla" iz Dubrovnika je preselio u Šibenik, a na Tvrđavi sv. Nikole scene je snimao jedan od glavnih glumaca Leo Suter.

Druga sezona popularne Netflixove serije "Vikinzi: Valhalla" snima se u Hrvatskoj, a nakon Dubrovnika set je preseljen u Šibenik.

Pogledaj i ovo Goran Višnjić - 2 Ma, druga osoba! Višnjić potpuno promijenio imidž: Pustio je kosu i bradu, neki ga uspoređuju s legendarnim holivudskim glumcem!

Tamo je na Tvrđavi sv. Nikole svoje scene snimio jedan od glavnih glumaca Leo Suter, koji glumi Haralda Sigurdssona, a fotografije sa seta mogle bi otkriti njegovu sudbinu u seriji.

Naime, Leov lik u scenama koje je snimio u Šibeniku odlazi na pogubljenje i moguće je da će vam ovi prizori pokvariti gledanje druge sezone.

Zanimljivo je spomenuti kako će se u trećoj sezoni serije glumačkoj ekipi pridružiti i naš glumac Goran Višnjić.

Višnjić će utjelovit će Erika Crvenog, legendarnog vikinškog oca Leifa Eriksssona, kojeg glumi Sam Corlett, i Feydis, koju glumi Frida Gustavsson, koji živi u egzilu na Grenlandu zbog zločina koje je počinio na Islandu i u Norveškoj.

Inače, scenarist serije "Vikinzi: Valhalla" je Jeb Stuart koji je poznat po blockbusterima "Umri muški" i "Bjegunac", a radi se o nastavku hit-serije "Vikinzi" Michaela Hirsta.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica i Siniša Vuco Alka Vuica - 3 Alka Vuica - 4 Alka Vuica i Siniša Vuco +8 Alka Vuica i Siniša Vuco Nekad i sad Pogledajte kako je Alka Vuica izgledala prije 17 godina, pored nje su tada i misice pale u drugi plan! 2

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner - 4 Ana Rucner - 3 Ana Rucner - 1 Ana Rucner i Vlado Kalember +12 Ana Rucner i Vlado Kalember Nekad i sad Ana Rucner u golišavom izdanju pokazala isklesano tijelo, a pojavile su se i fotke iz vremena kad je zavela 30 godina starijeg šarmera!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene