Svaka čast!

Novi svjetski uspjeh Gorana Višnjića: Našeg glumca gledat ćemo u novoj sezoni jedne od najpopularnijih Netflixovih serija!

Goran Višnjić Goran Višnjić Duško Jaramaz/Pixsell 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić In Magazin: Goran Višnjić - 6 In Magazin: Goran Višnjić - 5 Goran Višnjić Goran Višnjić Goran Višnjić +0 Goran Višnjić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Goran Višnjić na Instagramu se pohvalio da je dobio ulogu u trećoj sezoni Netflixove megapopularne serije "Vikinzi: Valhalla".

Naš proslavljeni glumac Goran Višnjić, koji već godinama gradi karijeru u inozemstvu, nakon "Hitne službe" dobio je ulogu u još jednoj megapopularnoj seriji.

Pogledaj i ovo Dubrovnik: Snimanje 2. sezone serije Vikinzi: Valhalla - 2 Prizori sa seta Nove ekskluzivne scene iz Dubrovnika: Glumci popularne Netflixove serije poharali ulice grada!

Višnjić će se pridružiti ekipi iz Netflixove serije "Vikinzi: Valhalla" u trećoj sezoni, a utjelovit će Erika Crvenog, legendarnog vikinškog oca Leifa Eriksssona, kojeg glumi Sam Corlett, i Feydis, koju glumi Frida Gustavsson, koji živi u egzilu na Grenlandu zbog zločina koje je počinio na Islandu i u Norveškoj, piše Deadline.

Goran se novom ulogom pohvalio i na Instagramu.

"Ovo će biti zabavno. Jedva čekam", napisao je uz sliku članka iz Deadlinea, a vijest je obradovala njegove brojne obožavatelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Goran Visnjic (@goran_visnjic)

"Ovo je sjajno", "Čestitam, jedva čekam", "Bravo majstore", "Odlične vijesti", neki su od brojnih komentara podrške koje je dobio.

Višnjić je svoju bogatu karijeru posljednjih dvadesetak godina gradio u Hollywoodu, u kojem se probio ulogom doktora Luke Kovača u hit-seriji "Hitna služba", a prošle se godine iz Kalifornije s obitelji preselio u Veliku Britaniju.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Franić i Dragan Jurilj - 1 Mia Franić i Dragan Jurilj - 2 Mia Franić i Dragan Jurilj - 4 Mia Franić (FOTO: Instagram) +10 Mia Franić (FOTO: Instagram) Celebrity Lijepa Splićanka i 23 godine stariji poduzetnik nisu dugo izdržali u braku, a četiri godine nakon razvoda ljubavi su dali drugu šansu

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Neven Ciganović Neven Ciganović +0 Neven Ciganović Celebrity Neven Ciganović u prozirnom bodiju izazvao pomutnju na crvenom tepihu, jedan dio tijela posebno je istaknuo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene