Nije mu bilo lako

Legendarni glumac u 81. godini može se pohvaliti nikad mlađim izgledom, a zna se i u čemu je tajna: "Malo je sablasno, ali..."

Harrison Ford Harrison Ford Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Harrison Ford - 4 Harrison Ford - 2 Harrison Ford - 3 Harrison Ford - 1 Harrison Ford Harrison Ford i Calista Flockhart Harrison Ford +0 Harrison Ford Galerija

Harrison Ford vraća se nakon 40 godina kao omiljeni Indiana Jones i o tome je progovorio ovih dana.

Legendarni holivudski glumac Harrison Ford pokazao je da se itekako dobro snašao u još jednoj ulozi kultnog Indiane Jonesa nakon što je objavljen prvi trailer dugoočekivanog filma.

Pogledaj i ovo Harrison Ford (Foto: Profimedia) Osvaja desetljećima Stolar koji je postao Indiana Jones: Neobična sudbina megapopularnog glumca (ne)sklonog skandalima

80-godišnji Harrison vraća se kao omiljeni profesor zajedno s kolegicom Phoebe Waller-Bridge, a u traileru se vide i rezultati napredne tehnologije koja je umanjila njegove godine za jednu scenu u kojoj se pojavljuje kao puno mlađi. Sve počinje prikazom Indyjevih brojnih avantura diljem svijeta dok ga pokušavaju nagovoriti da se vrati svojem pustolovnom životu.

"Malo je sablasno vidjeti sebe mlađeg. Mislim da čak i ne želim znati kako to funkcionira, ali funkcionira'', izjavio je glumac za Empire Magazine.

Takozvani de-aging tehnologija je 3D efekta koja se koristi kako bi glumci izgledali mlađe. Kako bi to učinili, studiji za postprodukciju obično uređuju digitalnu sliku ili primjenjuju računalno generirane slike preklapanja ili dotjerivanja na potrebne scene.

Zaplet još neimenovanog Harrisonova novog projekta nije u potpunosti otkriven, ali Empire najavljuje da bi radnja trebala biti smještena usred svemirske utrke između SAD-a i bivšeg SSSR-a. Harrison, koji inače još uvijek samostalno upravlja svojim privatnim zrakoplovom, opisuje priču kao punu avanture, smijeha i pravih emocija.

"Samo sam mislio da bi bilo lijepo vidjeti gdje je Indiana Jones bio na kraju svog putovanja i kad bi se pojavio scenarij za koji sam smatrao da mi daje način da proširim lik", izjavio je jednom prilikom i priznao kako nije spreman reći zbogom svom alter egu.

No vratiti se u akciju gotovo 40 godina nakon izlaska originala nije mu bilo lako.

"Snimanje je bilo teško, dugo i naporno, ali jako sam zadovoljan filmom koji imamo", zaključio je Harrison.

Očekuje se da će "Indiana Jones 5" debitirati u kinima 30. lipnja 2023.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dominik Livaković s majkom i suprugom Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 3 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 1 +20 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 4 Zanimljivosti Roditelji heroja utakmice Dominika Livakovića poznati su Zadrani, a u rodu je i s velikom jugoslavenskom nogometnom zvijezdom

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 4 +26 Rita Ora - 5 Celebrity Pojavila se prekrivena samo prozirnom mrežom i bez jednog odjevnog predmeta, a sve se vidjelo i naprijed i s leđa

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene