''Shrek se javlja uživo?!''

Zgodni glumac šokirao svojom pojavom, svi se pitaju što mu se dogodilo: ''Je li ovo neki filter u pitanju? Lice mu izgleda ogromno!''

Zac Efron Zac Efron Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Zac Efron - 4 Zac Efron - 3 Zac Efron - 1 Zac Efron - 2 Zac Efron Zac Efron Zac Efron Zac Efron - 3 Zac Efron - 5 Zac Efron - 1 +20 Zac Efron Galerija

Zac Efron potaknuo je nove glasine o plastičnoj operaciji lica nakon što je dao jedan od posljednjih intervjua u svrhu promocije svog novog filma "The Iron Clow".

Američki glumac Zac Efron slovio je kao miljenik žena, a takvu je titulu nosio od samih početaka svoje glumačke karijere koja s pauzama traje još i danas.

Međutim, njegovi obožavatelji ostali su u šoku nakon što se ovih dana pojavio u intervjuu za Entertainment Weekly, kako bi promovirao svoj novi film "The Iron Clow" i to zbog njegova izgleda. U videointervjuu 36-godišnji Zach se pojavio s punijom linijom čeljusti i transformiranim licem za koje tvrdi da su posljedica slomljene čeljusti tijekom nezgode u kojoj je s bradom pao na granitnu fontanu. Njegov novi izgled je prije godinu dana pokrenuo glasine o plastičnim operacijama, no on zasad nije potvrdio niti priznao da se odlučio na takav potez.

No prošlost se sada ponavlja i njegov izgled je ponovna tema rasprava koje se vode na društvenim mrežama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Entertainment Weekly (@entertainmentweekly)

"Lice mu izgleda ogromno", "Mogu ga zamisliti kao Jokera", "Shrek se uživo javlja?", "Ma izgleda kao princ Farquhar iz Shreka", "Što mu se dogodilo s licem?", "Hormon rasta izbobličio mu je čeljust i usne", "Je li ovo neki filter u pitanju", komentari su njegovih zbunjenih obožavatelja.

Zac se prošle godine pojavio na naslovnici časopisa Men's Health i tada prvi put pokušao objasniti što se dogodilo s njegovim licem, nakon što su glasine o plastičnim operacijama kružile već godinu dana. U svom intervjuu otkrio je da je imao gadnu nesreću kod kuće koja je uzrokovala veliku transformaciju njegovog lica.
Navodo se poskliznuo u čarapama dok je trčao kod kuće, zbog čega je bradom udario u granitnu fontanu.

Uz to je tvrdio da ne zna da je bio tema rasprava na društvenim mrežama i da je zapravo postao viralan zbog svoje čeljusti koja izgleda drugačije, sve dok ga majka nije nazvala da ga pita je li išao pod nož.

"Kad bih se obazirao na ono što drugi ljudi misle o meni do te mjere da oni misle da ja cijenim njihova mišljenja, definitivno ne bih mogao raditi ovaj posao", izjavio je tada.

Njegov prijatelj Kyle Sandilands također je progovorio u njegovo ime i stao u njegovu obranu, rekavši da on nikada ne bi učinio tako nešto. On Zaca poznaje godinama, a nagađanja je odbacio u The Kyle and Jackie O Showu.

"Znao bih da je imao bilo kakvu plastičnu operaciju, naravno dato nije učinio", izjavio je i dodao kako odlazak na plastičnu operaciju ne bi imao smisla jer Zac predobro izgleda i bez toga.

A ono što je Zac promijenio kod sebe je definitivno njegovo tijelo koje je doveo do top-forme i transformirao ga za ulogu Kevina Von Ericha u nadolazećem filmu "The Iron Clow" koji je snimljen po istinitoj priči. 

U njemu glumi zajedno s Jeremyjem Allenom Whiteom, Harrisom Dickinsonom i Stanleyjem Simonsom i to braću koja postaju velike hrvačke zvijezde 1970-ih, prije nego što se suoče s nizom tragedija. Naime jedan od braće umro je u dobi od samo 25 godina pod misterioznim okolnostima, dok su trojica počinila samoubojstvo. Film se u kinima počinje prikazivati 22. prosinca.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Matt LeBlanc - 7 Matt LeBlanc - 5 Matt LeBlanc - 2 Matt LeBlanc - 6 +23 Matt LeBlanc - 8 Celebrity Joey se nakon "Prijatelja" povukao iz javnosti zbog mračne priče, a odrekao se slave zbog osobe koju i danas krije od svih!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac - 6 Nataša Bekvalac - 5 Nataša Bekvalac - 4 Nataša Bekvalac - 3 +27 Nataša Bekvalac - 2 Celebrity Zaštitni znak srpske Barbie ostao je u sjeni bujnih atributa koje je izložila pogledima, crvena haljina je hit!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene