ogroman dekolte na izvol'te

Zaštitni znak srpske Barbie ostao je u sjeni bujnih atributa koje je izložila pogledima, crvena haljina je hit!

Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac - 6 Nataša Bekvalac - 5 Nataša Bekvalac - 4 Nataša Bekvalac - 3 Nataša Bekvalac - 2 Nataša Bekvalac - 1 sestre Bekvalac Nataša i Kristina - 7 Nataša Bekvalac - 2 Nataša Bekvalac - 3 Nataša Bekvalac - 1 +21 Nataša Bekvalac - 3 Galerija

Nataša Bekvalac u seksepilnim outfitima ukrala je svu pažnju okupljenih na jednom događanju u Beogradu.

Popularna srpska pjevačica Nataša Bekvalac bila je glavna zvijezda jednog događanja u Beogradu, na kojem se prvo pojavila na crvenom tepihu, a onda kasnije i zapjevala gostima.

43-godišnja Nataša je za dolazak i poziranje pred okupljenim fotografima obukla crvenu haljinu s dubokim dekolteom, dok se za nastup presvukla u nešto potpuno drugačije. Na pozornici se pojavila u kreaciji od crne kože u kojoj je prštala od seksepila.

Pjevačica, koja inače nosi nadimak srpske Barbie, ovih je dana pokazala i novi imidž, nakon što je drastično skratila svoju dugu plavu kosu koja joj je godinama bila zaštitni znak.

Objavila je fotografiju na kojoj su prvi u plan upale njezine šiške kojima se ponovno vratila i nije skrivala ni koliko je sretna zbog nove frizure, a pratitelji su joj poručili kako fenomenalno izgleda.

Nataša je danas jedna od najpopularnijih pjevačica, a publiku već godinama zabavlja svojim najvećim hitovima poput pjesama ''Nikotin'', ''Ponovo'', ''Ja sam dobro'', ''Pseto'' i mnogim drugima.

Medijske stupce punila je 2018. godine kada se proširila vijest da je doživjela fizičko nasilje od svog tadašnjeg supruga Luke Lazukića. Od velike boli i šoka dugo se oporavljala, a sada sretno živi sa svojim kćerima Hanom i Katjom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Clementine Poppy De Vere Drummond - 1 Clementine Poppy De Vere Drummond - 2 Clementine Poppy De Vere Drummond - 3 Clementine Poppy De Vere Drummond - 4 +25 Clementine Poppy De Vere Drummond - 5 Celebrity Kći legendarnog supermodela od mame je naslijedila sve najbolje, a ona ju je skrivala od javnosti dok god je mogla!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Matt LeBlanc - 7 Matt LeBlanc - 5 Matt LeBlanc - 2 Matt LeBlanc - 6 +21 Matt LeBlanc - 8 Celebrity Joey se nakon "Prijatelja" povukao iz javnosti zbog mračne priče, a odrekao se slave zbog osobe koju i danas krije od svih!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene