ma baš joj dobro stoji!

Nataša Bekvalac odlučila se na potpunu promjenu izgleda, fanovi su joj poručili da fenomenalno izgleda!

Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac - 3 Nataša Bekvalac - 3 Nataša Bekvalac - 1 Nataša Bekvalac - 8 Nataša Bekvalac - 1 Nataša Bekvalac - 3 Nataša Bekvalac - 2 Nataša Bekvalac - 1 Nataša Bekvalac - 5 +20 Nataša Bekvalac - 6 Galerija

Nataša Bekvalac donijela je odluku i ošišala šiške od kojih je neko vrijeme pauzirala.

Pjevačica Nataša Bekvalac pokazala je pratiteljima kako joj je bila potrebna neka promjena pa se odlučila na novu frizuru.

Objavila je fotografiju na kojoj su prve u plan upale njezine šiške kojima se ponovno vratila. Nije skrivala ni koliko je sretna zbog nove frizure, a pratitelji su joj poručili kako fenomenalno izgleda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Inače, Nataša je danas jedna od najpopularnijih pjevačica, a publiku već godinama zabavlja svojim najvećim hitovima poput pjesama ''Nikotin'', ''Ponovo'', ''Ja sam dobro'', ''Pseto'' i mnogim drugima.

Medijske stupce punila je 2018. godine kada se proširila vijest da je doživjela fizičko nasilje od svog tadašnjeg supruga Luke Lazukića. Od velike boli i šoka dugo se oporavljala, a sada sretno živi sa svojim kćerima Hanom i Katjom.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Marta Fernandes Marta i Junior Fernandes Marta i Junior Fernandes Marta Fernandes +27 Marta Fernandes Celebrity Supruga nekad najplaćenijeg dinamovca na Instagramu se obožava hvaliti luksuzom, a pobrinula se i da je svi primijete u izlasku gdje nema tko nije bio!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić - 1 Ecija Ojdanić - 3 +27 Ecija Ojdanić - 2 Celebrity Nikad zgodnija Ecija Ojdanić u haljini s prorezima na grudima i trbuhu ukrala svu pažnju, nije ni čudo da su se svi za njom okretali

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene