Ma je li ovo realno?

Brutalni mišići zgodnog glumca sve su o čemu se priča nakon što je viđen u Francuskoj, no malo je falilo da ga ne gledamo ovakvog!

Zac Efron Zac Efron Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Zac Efron - 2 Zac Efron - 3 Zac Efron - 4 Zac Efron - 5 Zac Efron - 1 Zac Efron Zac Efron (Foto: AFP) Zac Efron (Foto: AFP) Zac Efron i Lily Collins (Foto: AFP) Zac Efron i Lily Collins (Foto: AFP) +16 Zac Efron (Foto: Getty Images) Galerija

Zac Efron uživa na odmoru u Saint Tropezu i ponosno pokazuje mišiće i nikad bolju formu.

Američki glumac Zac Efron za svoj je ljetni odmor odabrao Saint Tropez u Francuskoj, a paparazzi su ga brzo uspjeli snimiti na luksuznoj jahti kojom obilazi obalu.

Svima je odmah zapelo za oko Zacovo isklesano tijelo i nevjerojatni mišići na kojima je, čini se, itekako poradio. Na godišnjem glumcu društvo prave prijatelji, a pažnja paparazza nije mu smetala, čak im se i nasmiješio kada ih je ugledao.

Zac je krajem prošle godine snimao svoj novi film "The Iron Claw", na čijem se setu pojavio gotovo neprepoznatljiv. Pokazao je tada retroimidž odjeven u sivu majicu bez rukava i kratke uske traperice, u kojima su do izražaja došle i njegove preplanule, zategnute noge. Istaknula se i njegova frizura, zbog koje izgleda potpuno drugačije od onoga na što su njegovi obožavatelji navikli.

Nakon filma "Spasilačka služba", koji je snimio 2017. godine, odlučio je voditi opušteniji život i manje se posvetiti vježbanju, zbog kojeg je imao isklesano, mišićavo tijelo.

"Shvatio sam kad sam završio snimanje tog filma da više nikad ne želim biti u tako dobroj formi. Stvarno. To je bilo tako teško", rekao je tada, no čini se da se zbog nove uloge ipak predomislio.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 2 +18 Claudia Rivier Zanimljivosti Bujna Slavonka koja više i ne zna točnu veličinu košarice svog grudnjaka, zbog svojih oblina hit je i u svjetskim medijima!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak Dikan Josip Radeljak - 1 Josip Radeljak - 5 Josip Radeljak - 2 +15 Josip Radeljak - 1 Celebrity Dikan objavio fotografiju s misterioznom damom, pozirao je u njezinu naručju: "Da samo znate kako mi je lijepo!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene