Jednu stvar poriče

Bivši seks simbol otkrio što se krije iza drastične promjene lica kojom je sve zgrozio: "Postali su jako, jako veliki"

Zac Efron Zac Efron Zac Efron/Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Zac Efron Zac Efron Zac Efron Zac Efron (Foto: AFP) Zac Efron (Foto: AFP) Zac Efron (Foto: AFP) Zac Efron i Lily Collins (Foto: AFP) Zac Efron i Lily Collins (Foto: AFP) Zac Efron (Foto: Getty Images) Zac Efron (Foto: Getty Images) +8 Zac Efron (Foto: Instagram) Galerija

Zac Efron progovorio je o drastičnoj transformaciji lica kojom je prije godinu sve ostavio bez teksta.

Holivudski glumac Zac Efron progovorio je o drastičnoj transformaciji lica gotovo godinu dana nakon što je izazvao čuđenje obožavatelja i sada tvrdi da je gadna nesreća koju je doživio kod kuće uzrok drugačijeg izgleda i da se nije podvrgnuo estetskim zahvatima.

Pogledaj i ovo Zac Efron To je stvarno on? Ogromna transformacija jednog od najzgodnijih glumaca, a čini se da se i oko jedne stvari ipak predomislio!

34-godišnji glumac tvrdi da se poskliznuo na par čarapa dok je trčao u svom domu nakon čega je bradom udario u granitnu fontanu. Dodao je i da je izgubio svijest te se probudio s bradom koja mu je visjela s lica.

Objasnio je da su mu se mišići s unutarnje strane lica i čeljusti povećali zbog ozljede i da je tako došlo do transformacija.

"Mišići su samo narasli, postali su jako, jako veliki", izjavio je za magazin Men's Health na čijoj se naslovnici naći ovog mjeseca.

Zac je prošle godine postao meta ismijavanja na Twitteru nakon što se pojavio u emisiji Billy Nyea "Earth Day! The Musical" i počelo se šuškati da je bio na ubrizgavanju botoksa jer je njegovo lice izgledalo drugačije i natečeno.

Rijetko tko je tada poslušao što je Zac imao reći povodom Dana planeta Zemlje jer su se svi usredotočili na promjenu. Dok je dio obožavatelja istaknuo kako je očito da je bio na botoksu, drugi su objasnili da se udebljao.

"Odbijam vjerovati da je ovo Zac Efron", "Što mu se dogodilo s licem?", "Zac Efron je novi Mickey Rourke", "Zac Efron kao David Hasselhoff", "Zac Efron je nestao i pokušali su ga zamijeniti, no nisu imali dovoljan budžet", "Sjećate se da je slomio čeljust? Gdje je nestalo ono da se trebate voditi dobrotom? Brzo zabooravite takve stvari", bili su neki od komentara u objavama na Twitteru.

Inače, Efron je odlučio voditi opušteniji život i manje se posvetiti vježbanju nakon filma "Baywatch" iz 2017. u kojem je imao isklesano, mišićavo tijelo.

"Shvatio sam kad sam završio snimanje tog filma da više nikad ne želim biti u tako dobroj formi. Stvarno. To je bilo tako teško", rekao je tada. 

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 1 Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 2 Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 3 Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 4 +22 Princ Harry Celebrity Slavna četvorka na okupu: William, Kate, Harry i Meghan ostavili nesuglasice po strani i zajedno iskazali poštovanje kraljici

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač - 14 +17 Sonja Kovač - 12 Celebrity Sonja Kovač sačuvala je najseksi badić za kraj ljeta: Ne može biti manji, a usto je i proziran!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene