dok je bila tinejdžerica

Osvanula fotografija Severine iz 80-ih na kojoj je baš nije lako prepoznati, a već je tada pozirala za naslovnice časopisa!

Severina Severina Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 1 Severina - 4 Severina u Koprivnici - 4 Severina - 2 Severina Severina Severina Vučković - 3 Severina Severina +19 Severina - 7 Galerija

Severina je u svojim tinejdžerskim danima pozirala za naslovnicu jednog časopisa, a fotografija je sada osvanula na društvenim mrežama.

Pjevačica Severina Vučković danas jedna od najvećih zvijezda u regiji, a na sceni je prisutna još od malih nogu.

Pogledaj i ovo Severina - 1 Neumorna je Severina otkrila da je bolesna, no ni to ju nije spriječilo da ode prijateljici na rođendan pa je objavljivala fotke sa zabave!

Severina je sa samo 10 godina nastupila u mjuziklu "Frane Štrapalo", a poslije je upisala Srednju glazbenu školu u Splitu, ali školovanje je prekinula kako bi se posvetila glazbenoj karijeri.

Svoj prvi album izbacila 1990. godine, nakon što je pobjedom na jednom radijskom natjecanju osvojila snimanje LP-a, a ostalo je povijest.

Sada je na jednom profilu na Instagramu osvanula njezina fotografija iz 80-ih, kada je pozirala za naslovnicu časopisa, a tada je još bila tinejdžerica.

Tada je imala kosu do ramena i šiške te je na prvi pogled nije baš lako prepoznati.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli estradnimuzickivremeplov (@estradnimuzickivremeplov)

Pjevačica je ove godine proslavila okrugli 50. rođendan, što se nikada ne bi reklo po njezinu izgledu jer s godinama kao da je samo sve ljepša.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 5 +30 Nives Celzijus - 4 Celebrity Pogledajte kako se Nives Celzijus ponijela u pomalo neugodnoj situaciji u kojoj se našla zbog haljine sa seksi detaljem  

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jakov Kitarović - 2 Jakov Kitarović - 5 Jakov Kitarović - 3 Jakov Kitarović - 1 +0 Jakov Kitarović - 4 Celebrity Dobro raspoloženi Jakov Kitarović u javnosti nakon dugo vremena, pogledajte s kim se družio bez supruge!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene