seve internacionale!

Severina pokazala kamo je otputovala pa se pohvalila svojim fanovima s drugog kraja svijeta!

Severina - 4 Severina - 4 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 6 Severina - 5 Severina - 4 Severina Severina - 6 Severina - 5 Severina - 7 +19 Severina - 4 Galerija

Severina je na Instagramu otkrila da je otputovala u Jordan, a pohvalila se i obožavateljima koje ima na drugom kraju svijeta.

Pjevačica Severina Vučković (50) trenutačno je na zasluženom odmoru s kojeg se javila na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

Objavila je niz svojih fotki iz Jordana, a pozirala je pokraj poznate znamenitosti u elegantnoj bijeloj haljini.

"Artemidin hram u Jerashu samo je jedan od niza dragocjenosti tog nekad prekrasnog grada, kojeg zovu i Pompeji istoka", napisala je u opisu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Moćnija od stubova, "Ma tko gleda hram... kad ti si sve", "Predivno", neki su od komentara ispod fotki koje su u kratkom roku skupile na tisuće lajkova.

Severina se u svojim pričama pohvalila i da ima obožavatelje na drugom kraju svijeta.

Podijelila je video jednog travel blogera iz Kenije u kojem lokalci pjevaju i plešu uz njezinu pjesmu "Gas, gas".

Inače, iza Severine je niz koncerata, od kojih je zadnji održala u Koprivnici, a najavila je i da se nakon 10 godina u veljači vraća u Arenu Varaždin.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci - 1 Monica Bellucci - 2 Monica Bellucci - 3 Monica Bellucci +16 Monica Bellucci Celebrity U 59. godini slovi kao jedna od najljepših žena svijeta, a snimka izbliza otkrila je kako zapravo izgleda!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović +25 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Kolinda osvanula u izdanju u kakvom je dosad nismo vidjeli, hoće li stvarno u ovome bodriti Vatrene u Katru?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene