Svi jedva čekaju!

Severina poslije 10 godina najavila spektakl u Varaždinu, vijest je razveselila njezine obožavatelje!

Severina Severina PR 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 4 Severina - 5 Severina - 6 Severina - 7 Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 +4 Severina - 4 Galerija

Nakon dugih 10 godina Severina se vraća u Varaždin, a publiku će zabavljati u varaždinskoj Areni u veljači sljedeće godine.

Nakon nedavno održanog velikog koprivničkog koncerta, tijekom kojeg je oboren i rekord posjećenosti dvorane, Severina je objavila vijest koja je obradovala sve one koji nisu uspjeli te večeri ući u dvoranu, no još više same Varaždince – nakon točno 10 godina, 10. veljače 2023. vraća se u Arenu Varaždin.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Upravo je koncert iz 2013., u sklopu tadašnje turneje ''Dobrodošao u klub', ostao u sjećanjima mnogih Varaždinaca kao glazbeno-vizualni spektakl, no nema sumnje da će Severina i ovog puta prirediti večer za pamćenje.

Baš kao i na velikom ovoljetnom koncertu u Opatiji, na pozornici će joj se pridružiti prošireni prateći orkestar, među kojima i gudači i trubači, a posebno osmišljen repertoar goste će provesti kroz retrospektivu najvećih hitova koji su obilježili Severininu karijeru, od samih početaka pa sve do danas. Mnogi od njih sjajan su poziv za provesti predvalentinovsko večer u najljepšem društvu i atmosferi.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden - 1 Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 3 Neda Ukraden - 4 +18 Neda Ukraden i kći Jelena Celebrity Lijepu kćer Nede Ukraden nemamo često priliku vidjeti, a na majčinu koncertu bila je magnet za poglede!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik +26 Ella Dvornik Celebrity Ella Dvornik odlučila se na drastičnu promjenu imidža: ''Predobro ti stoji i frizura i boja!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene