Ona zna što radi

Severina u čast grada Koprivnice napravila feštu pa publici priredila zavodljiv spektakl na pozornici!

Severina u Koprivnici - 3 Severina u Koprivnici - 3 1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Severina u Koprivnici Severina u Koprivnici - 4 Severina u Koprivnici - 2 Severina u Koprivnici - 1 Severina u Koprivnici - 4 Severina u Koprivnici - 3 Severina u Koprivnici - 2 Severina u Koprivnici - 1 Severina u Koprivnici - 4 Severina u Koprivnici - 3 +28 Severina u Koprivnici - 2 Galerija

Severina u svjetlucavim hlačama napravila pravi spektakl povodom Dana grada u Koprivnici, okupile se tisuće obožavatelja.

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica Severina, održala je koncert u Koprivnici povodom Dana grada.

Pogledaj i ovo Severina i Tarik Filipović bliski su prijatelji Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!

Sevka je pred publiku stigla u svjetlucavim hlačama i bijeloj potkošulji preko koje je odjenula mrežastu majicu sa sitnim cirkonima.

Na koncertu je uživalo nekoliko tisuća ljudi, a sudeći po fotografijama atmosfera je bila sjajna pa je Severina prema publici malo i ''zatwerkala''.

Pjevačica se na pozornici rasplesala s članovima svog benda, a veliki koncert najavila je i svojom fotografijom na Instagramu na kojoj je pokazala i jedan poseban detalj koji je posvetila sinu.

Za svog Aleksandra, Severina je nosila ogrlicu s velikim privjeskom u obliku slova ''A'', a pjevačica već godinama vodi bitku za sina s bivšim suprugom Milanom Popovićem.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić rodila - 2 Franka Batelić rodila - 1 Franka Batelić Franka Batelić +27 Franka Batelić Celebrity Franka Batelić rodila drugo dijete! Veseli roditelji odmah su se pohvalili spolom i imenom bebe

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović - 2 Zlatan Ibrahimović - 1 Zlatan Ibrahimović - 3 Zlatan Ibrahimović - 4 +10 Zlatan Ibrahimović - 5 Celebrity Pogledajte luksuzni dom Zlatana Ibrahimovića, sam se pohvalio raskoši u Milanu od koje zastaje dah!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene