Zgodna!

Severina zablistala u kombinaciji u kakvoj od nje nismo navikli, evo zašto kažu da je najposebnija

Severina Severina Severina/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 5 Severina - 6 Severina - 7 Severina u Koprivnici - 1 Severina - 1 Severina - 6 Severina u Koprivnici - 2 Severina - 2 Severina - 1 +19 Severina Galerija

Severina objavila fotografiju na kojoj pozira u elegantnom odijelu, a brojni lajkovi i komplimenti njeznih obožavatelja ni ovaj put nisu izostali.

Severina je na profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u elegatnom izdanju, a kojem je dodala i jedan sportski detalj.

Pogledaj i ovo Severina slavi 52. rođendan! Seve otvorila dušu o svom životu: "Prestala sam čekati da bude lako, prestala sam čekati da će me netko spasiti, i zato...!''

50-godišnja pjevačica pozirala je u odijelu bež boje i majici na kopčanje ispod koje se nazirao dekolte, a cijelu je kombinaciju začinila sportskom šiltericom i torbicom neobičnog dizajna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Najposebnija", "Dugo te nismo vidjeli", "Prelijepa, preslatka i veoma elegantna", "Blista", zaključili su njezini pratitelji.

Nakon nedavno održanog velikog koprivničkog koncerta, tijekom kojeg je oboren i rekord posjećenosti dvorane, Severina je objavila vijest koja je obradovala sve one koji nisu uspjeli te večeri ući u dvoranu, no još više same Varaždince – nakon točno 10 godina, 10. veljače 2023. vraća se u Arenu Varaždin.

Upravo je koncert iz 2013., u sklopu tadašnje turneje ''Dobrodošao u klub', ostao u sjećanjima mnogih Varaždinaca kao glazbeno-vizualni spektakl, no nema sumnje da će Severina i ovog puta prirediti večer za pamćenje.

Baš kao i na velikom ovoljetnom koncertu u Opatiji, na pozornici će joj se pridružiti prošireni prateći orkestar, među kojima i gudači i trubači, a posebno osmišljen repertoar goste će provesti kroz retrospektivu najvećih hitova koji su obilježili Severininu karijeru, od samih početaka pa sve do danas. Mnogi od njih sjajan su poziv za provesti predvalentinovsko večer u najljepšem društvu i atmosferi.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus +25 Nives Celzijus i Mira Zeljković Celebrity Nives Celzijus pokazala kako se sredila za izlazak, gaćice je ostavila kod kuće, a tijesni korzet jedva joj obuzdao obline

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 7 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 +22 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Celebrity Hana dopratila Grašu na beogradski koncert, zagrljeno su pozirali, a ona je privlačila poglede čipkastim detaljima na dekolteu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene