Rijetko pojavljivanje

Hana dopratila Grašu na beogradski koncert, zagrljeno su pozirali, a ona je privlačila poglede čipkastim detaljima na dekolteu

Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 7 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo - 5 Hana Huljić i Petar Grašo - 6 Hana Huljić i Petar Grašo - 8 Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 12 Hana i Vjekoslava Huljić +17 Petar Grašo i Tonči Huljić - 4 Galerija

Hana Huljić i Petar Grašo zajedno su pozirali pred Stark arenom u Beogradu kamo ga je ona dopratila prije početka koncerta.

Petar Grašo održao jeveliki koncert za svoje obožavatelje u susjednoj nam Srbiji, točnije u beogradskoj Stark areni kamo je stigao u pratnji svoje supruge Hane Huljić.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakvo iznenađenje! Hana Huljić objavila prvu obiteljsku fotografiju s Grašom i malenom Albom pa sve rastopila: "Vrijeme leti, ona već šeta!"

Hana je dopratila Petra i zablistala u bijeloj haljinici bez rukava, ispod koje se nazirao crni top s čipkom, dok je on bio elegantan u tamnom odijelu s kravatom. Supružnici su sa smiješkom pozirali pred fotografima koji su ih tamo dočekali, a on je bio raspoložen i za kratku izjavu.

Fotografiju pogledajte OVDJE.

"Mnogo mi znači Hanina podrška. Tonči je gost, al' on zapravo nije gost, on je domaći, familija. Bez njega ne bih bio to što jesam", izjavio je Petar, prenosi Blic.

Par se u javnosti rijetko pojavljuje, zadnji put snimljeni su sredinom listopada u Rovinju, u kojem su uživali s njihovom kćerkicom Albom.

Podsjetimo, Hana je 17. srpnja rodila djevojčicu carskim rezom. Grašo zbog obaveza nije bio prisutan na porodu, a nedavno je ispričao kako je reagirao kada je prvi put vidio kćer.

"Jedan od sretnijih trenutaka je kada sam se 17. srpnja vratio nakon deset sati putovanja iz Ohrida preko Skopja do Zagreba, pa autom do Splita. Kada sam došao u deset sati u rodilište i uzeo to malo stvorenje u ruke, rekao sam sam sebi: 'Ovo je tvoje, majstore, pa ti sad vidi.' To je jedan moment koji nikada neću zaboraviti, naravno", prisjetio se u emisiji "Balkanskom ulicom" na Blic televiziji.

Petar i Hana vjenčali su se 19. veljače u crkvi svetog Dominika u Splitu u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja. Za njihovu vezu doznalo se u listopadu prošle godine, samo nekoliko mjeseci nakon što je Petar okončao svoju dugogodišnju vezu s Danijelom Martinović.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus +25 Nives Celzijus i Mira Zeljković Celebrity Nives Celzijus pokazala kako se sredila za izlazak, gaćice je ostavila kod kuće, a tijesni korzet jedva joj obuzdao obline

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Mariah Carey i Bryan Tanaka - 1 Mariah Carey i Bryan Tanaka - 2 Mariah Carey (Foto: Instagram) Mariah Carey (Foto: Getty Images) +22 Mariah Carey (Foto: Profimedia) Celebrity Bujne grudi prekrila je sa samo dva komadića tkanine, pogledu u smjeru dekoltea nije odolio ni 13 godina mlađi dečko!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene