druga žena

Pogledajte koliko se Kolinda promijenila od svoje inauguracije, na još starijim fotografijama je neprepoznatljiva!

Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović +0 Kolinda Grabar Kitarović - 1 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović oduševila je javnost nikad vitkijom figurom, a mi smo se prisjetili kako je izgledala kad je postala predsjednica Hrvatske, ali i prije toga

Izgled bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović ovih je dana top tema u medijima.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović važno je biti na oprezu! Kolinda Grabar-Kitarović upozorila fanove na opasnost koja sve češće vreba u današnje vrijeme: ''Ne nasjedajte!''

Nakon što je ona na društvenim mrežama objavila svoje nove fotografije iz Kanade, svi su ostali iznenađeni njezinom nikad vitkijom figurom i uskim strukićem, a komplimentima nije bilo kraja.

Mi smo se prisjetili kako je izgledala kada je tek postala predsjednica Hrvatske 2015. godine, ali i prije toga, a na tim ćete je fotkama jedva prepoznati.

Jedino što se nikako ne mijenja je njezina plava kosa koju isto tako oduvijek najradije nosi podignutu, s nekoliko raspuštenih pramenova oko lica.

Inače, bivša je predsjednica svoju novu liniju duguje liposukcijskoj dijeti koju je počela prakticirati 2018. godine i čiji je autor bosanskohercegovački nutricionist Kenan Mandra. Prema njegovim uputama, režim prehrane temelji se na konzumaciji prirodnih masti i eliminaciji ugljikohidrata iz prehrane, a tijekom dijete se preporučuje i izbjegavanje polugotovih, prepakiranih i rafiniranih proizvoda.

U to je vrijeme za magazin Gloria otkrila kako joj je najteže pridržavati se dijete kada je na službenim putovanjima.

"Tada je najteže jer nemam ni kada ni gdje vježbati, ali čim se vratim u Hrvatsku, počinje strogi režim te samodisciplina. I vraćam se laganoj mediteranskoj prehrani, koja se bazira na ribi ili pilećim prsima s puno povrća i velikim porcijama salate", izjavila je.

A koliko je takva vrsta prehrane bila djelotvorna za Kolindu, pogledajte u našoj galeriji gdje možete vidjeti i kako se s godinama mijenjala.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Amra i Edin Džeko (Foto: Instagram) Amra Džeko (Foto: Instagram) Amra Džeko (Foto: Instagram) Amra i Edin Džeko (Foto: Instagram) +3 Amra i Edin Džeko (Foto: Instagram) Celebrity Edin Džeko se u lijepu suprugu Amru zaljubio na prvi pogled, no na početku veze suočili su se s velikim izazovom   

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene