Lakši skoro 30 kila!

Naš proslavljeni chef pokazao novu liniju na zagrebačkoj špici, od prvih dana slave on se skroz promijenio!

Mate Janković Mate Janković Josip Moler/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Janković - 2 Mate Janković - 1 Mate Janković Mate Janković Mate Janković Mate Janković Mate Janković Mate Janković Mate Janković Mate Janković +19 Mate Janković Galerija

Mate Janković snimljen je na zagrebačkoj špici gdje je prošetao sam, ali fotografima nije promaknuo.

Naš proslavljeni kulinarski chef Mate Janković iskoristio je sunčani dan za šetnju centrom Zagreba, gdje su ga primijetili i fotografi. Na sebi je nosio crnu kombinaciju od glave do pete, kaput, hlače i kultne martensice, a sve je začinio i trendi naočalama.

Mate se inače proslavio kao član žirija u prve dvije sezone hit-showa MasterChef, a nedavno su osvanule njegove fotografije iz tog razdoblja, a na kojima se vidi da je izgledao znatno drugačije nego danas. Osim što je imao nekoliko kilograma više, njegovao je i drugačiji stil, a danas u odnosu na prije 11 godina izgled kao drugi čovjek.

Ranije ove godine na društvenim mrežama otkrio da je smršavio gotovo 30 kila, ali i i da to nije jedina promjena koja mu se dogodila u zadnje dvije godine, otkako je odlučio okrenuti novu stranicu u životu.

"Prije nepune dvije godine bio sam nezadovoljan načinom na koji sam vodio život, nisam iskorištavao svoj potencijal i odlučio sam se na promjenu gotovo svega. Plitki među vama misle da je promjena samo mršavljenje, ali to je vrh sante leda. Velika većina ljudi koja se odluči izgubiti kile padne upravo na mentalitetu u kojem je to jedini cilj. Ja sam htio promijeniti život, a s time i riješiti se SVIH loših navika koje su me sprječavale da budem bolja verzija sebe. Najveća je zamka u tome da prihvatimo sebe i kažemo si da smo u redu takvi kakvi jesmo. U pravilu - jesmo ku**c. I to bez razlike SVI. Takav stav ne ostavlja prostor za rad na sebi i pozitivne promjene. U redu je prihvatiti stvari koje je na sebi nemoguće promijeniti. Primjerice - ne mogu biti viši. Ali mogu živjeti zdravije, mogu biti bolji otac, mogu davati sve od sebe i tjerati se disciplinom da živim bolje. Mogu biti bolji čovjek", napisao je na svojem profilu na Facebooku.

Novim imidžem stekao je još više obožavateljica, koje ga obasipaju komplimentima, a iako sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama rado dijeli trenutke iz svakodnevnog života, svoj ljubavni status vješto skriva.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Jenna Ortega - 1 Jenna Ortega - 4 Jenna Ortega - 2 Jenna Ortega - 3 +9 Jenna Ortega - 5 Celebrity Grudi je jedva sakrila iza zanimljivih cvjetova, a dužina haljine koju je nosila ukrala je dodatne poglede!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Karačić Marin Šipić Tin Lučin Filip Ivić +12 Mario Šoštarić Zanimljivosti Koji je naš rukometaš najzgodniji? Neke vidimo po prvi put, a neke ljepotane već jako dobro znamo!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene