Što kažete na promjenu?

Naš poznati chef drastično promijenio imidž i otkrio koliko je kila izgubio, a više ga nije ni lako prepoznati!

Mate Janković Mate Janković Tonci Plazibat/Cropix 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Janković - 3 Mate Janković - 4 Mate Janković - 2 Mate Janković - 5 Mate Janković - 1 Mate Janković - 8 Mate Janković - 7 Mate Janković - 5 Mate Janković Mate Janković sa sinom Andrejem - 3 +7 Mate Janković sa sinom Andrejem - 1 Galerija

Mate Janković izgubio je 11 kilograma čime se pohvalio na društvenim mrežama, a na novim fotografijama nije ga ni lako prepoznati na prvi pogled.

Naš poznati kulinarski chef Mate Janković na profilu na Instagramu i facebooku pohvalio se novim imidžem nakon što je smršavio više od deset kilograma, a otkrio je i kako mu je to pošlo za rukom.

Pogledaj i ovo Nataša Janjić Medančić Od glumaca do političara Poznati Hrvati preplavili popularnu špicu unatoč kišnom vremenu, pogledajte koga su sve ulovili fotografi!

"Tri mjeseca bez šećera. 11 kilograma manje. Osjećaj je fenomenalan. Više ne mislim na slatko. Mislim na ubojstva. Ljudi koji ne jedu šećer inače rasprskavaju sreću oko sebe”, napisao je Mate u duhovitom tonu na svom facebooku i uz jednu od fotografija koje je objavio na svom profilu na facebooku.

"Gospodin čovjek", "El modelo", "Ovako izgleda selcare", "Fina ti linija, svaka čast", "Što si zgodan", neki su od komentara koje je dobio od pratitelja na društvenim mrežama.

Kakva vam je Matina nova linija?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Ovih je dana fotografiju s Matom objavio i Domagoj Jakopović Ribafish koji ga je također pohvalio, u svom stilu.

"Ono kad skineš deset kila ali ti frend skine 20 i otme ti party'', napisao je Ribafish i dobio puno lajkova i komentara njegovih prijatelja koji su pisali kako je Mate neprepoznatljiv.

Mate se osim novom linijom voli pohvaliti i druženjem s 13-godišnjim sinom Andrejem kojeg je dobio tijekom veze s Riječankom Ivanom Natalijom Bajaj. Par je vezu prekinuo sporazumno, a o sinu se brinu zajednički iako dječak živi s majkom u Rijeci.

''Trudim se biti najbolji tata. Želim mu prenijeti ljubav prema hrani, ali ne i prema kuhanju. Andrej će biti svoj čovjek i što god da izabere, podržat ću ga. Još je klinac, pustimo ga da to i bude'', rekao je Mate svojedobno za medije.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Thicke i April Love Geary - 2 Robin Thicke i April Love Geary - 5 Robin Thicke i April Love Geary - 4 Robin Thicke i April Love Geary - 3 +14 Robin Thicke i April Love Geary - 1 Celebrity Serijski preljubnik smirio se uz 18 godina mlađu ljepoticu s čijih bujnih oblina ne može skinuti pogled!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 6 +26 Ivana Knoll - 7 Celebrity Ivana Knoll bujni dekolte istaknula je u novom sićušnom bikiniju pa nabacila pozu: ''Svaki dan si sve ljepša!''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene