Kakva transformacija!

Ribafish objavio fotku s jednim od naših najpoznatijih chefova koji je skinuo čak 20 kila, neki ga na prvu nisu ni prepoznali!

Domagoj Jakopović Ribafish Domagoj Jakopović Ribafish Cropix 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Domagoj Jakopović Ribafish - 1 Domagoj Jakopović Ribafish In Magazin: Domagoj Jakopović Ribafish - 9 Domagoj Jakopović Ribafish - 6 In Magazin: Domagoj Jakopović Ribafish - 1 Domagoj Jakopović Ribafish - 4 Domagoj Jakopović Ribafish - 5 Domagoj Jakopović Ribafish - 3 Domagoj Jakopović Ribafish - 1 Mate Janković - 8 +15 Mate Janković - 7 Galerija

Bloger Domagoj Jakopović Ribafish na Facebooku je objavio fotografiju s jednog eventa na kojem je pozirao u društvu Mate Jankovića, a mnoge je iznenadilo kada su vidjeli da je poznati chef Janković skinuo 20 kilograma.

Naš poznati bloger Domagoj Jakopović Ribafish za Facebook je pozirao s našim poznatim chefom Matom Jankovićem, a pratitelji su odmah primijetili veliku promjenu na muškarcima.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mate Janković - 6 nimalo lagan put Naš proslavljeni kuhar smršavio je 25 kila pa priznao: ''Bilo je jako teško, treba misliti na sebe i na svoje zdravlje''

''Ono kad skineš deset kila ali ti frend skine 20 i otme ti party'', napisao je Ribafish i dobio puno lajkova i komentara njegovih prijatelja koji su pisali kako je Mate neprepoznatljiv nakon što je skinuo dvadesetak kilograma.

Inače, obojica su u posljednje vrijeme radili na svom izgledu, a vidljivo je kako su se itekako doveli u formu pa se na svoj račun često i znaju našaliti.

Inače, Janković je u veljači prošle godine u centru Zagreba otvorio restoran SOL tapas na hrvatski u kojem nudi, kao što i sam naziv sugerira, tapase na hrvatski način, a nedavno je na zagrebačkoj Trešnjevci otvoren i Institut za burgere by Mate Janković.

Prije desetak dana morao je evakuirati goste zbog požara na susjednom objektu.

"Žao mi je obavijestiti goste SOL tapas na hrvatski da ne možemo raditi večerašnji servis. Zbog požara u susjednom prostoru prostor kavane i našeg restorana napunio se gustim, crnim dimom. Evakuirali smo goste, osoblje i zaustavili rad. Reakcijom vatrogasaca opasnost je otklonjena i sada čekamo povratak u prostor, čišćenje i pripremu lokala za normalno poslovanje koje nas sljedećih dana čeka. Žao mi je što nismo uspjeli o incidentu pravodobno obavijestiti goste koji s nama imaju večeras rezervaciju, ali prioritet je bio evakuirati prostor što prije dok nam je knjiga s rezervacijama ostala u objektu u koji još ne smijemo ući. Svi su dobro, a na kraju to je jedino važno", napisao je Mate tada na društvenim mrežama.

Inače, poznati chef je postao otac danas 13-godišnjeg sina Andreja tijekom veze s Riječankom Ivanom Natalijom Bajaj.

Vezu su prekinuli sporazumno, a o sinu se brinu zajednički iako dječak živi s majkom u Rijeci.

''Trudim se biti najbolji tata. Želim mu prenijeti ljubav prema hrani, ali ne i prema kuhanju. Andrej će biti svoj čovjek i što god da izabere, podržat ću ga. Još je klinac, pustimo ga da to i bude'', rekao je Janković svojedobno za medije.

A Ribafisha je Hrvatska upoznala nakon tragičnog gubitka njegova sina Roka kojem je Domagoj u čast organizirao projekt RokOtok u kojem je plivanjem povezao sve naseljene hrvatske otoke i koji je okončao prošlog ljeta. Četiri godine trebale su mu za realizaciju ovog projekta, kojim je ispunio obećanje dano sinu, s kojim je rado obilazio otoke.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin, 2006. godina Momčilo Otašević - 2 Momčilo Otašević - 3 +26 Momčilo Otašević - 4 Celebrity Jelena Perčin otkrila u kakvom je odnosu ostala s Momčilom, rana od rastave još je svježa: ''Smeta mi...''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 1 Albina Grčić i Đana Smajo - 1 Albina Grčić - 1 +15 Albina Grčić - 3 Celebrity Čini se da su šuškanja ipak istinita, novi potez Albine i njezina dečka na društvenim mrežama potvrdio priče o prekidu?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene