e baš se promijenila!

Nekadašnja slatkica i zvijezda grupe koja je bila hit 90-ih, više ne nalikuje na sebe od prije nekoliko godina!

Kerry Katona Kerry Katona Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona - 2 Kerry Katona - 3 Kerry Katona - 1 Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 2 Kerry Katona - 1 Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 7 +10 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 6 Galerija

Kerry Katona ponosno je pokazala novu liniju na odmoru u Španjolskoj kamo se otputila u pratnji svog zaručnika Ryana Mahoneya.

Britanska pjevačica i nekad omiljena slatkica Kerry Katona pokazala je rezultate skidanja kilograma i novu liniju i to u oskudnom bikiniju dok odmara sa svojim zaručnikom Ryanom Mahoneyem u Španjolskoj.

Pogledaj i ovo Kerry Katona (Foto: Profimedia) Pretužno Bivša slatkica progovorila je o mučnim detaljima iz prošlosti, njezina je ispovijest mnoge ostavila u suzama

Paparazzi su 42-godišnju Kerry snimili uz bazen hotela, a njezine bujne obline svima su plijenile pažnju, baš kao i brojne tetovaže.
Kerry je ponosno pokazivala svoju mršaviju figuru, nakon što je pojačala režim vježbanja i vratila se na staru kilažu.

 ''Izgubila sam 4 kilograma u tjedan dana i vratila sam se u stare traperice! Osjećam se nevjerojatno. Sve je to zahvaljujući dijeti plus vježbanju", otkrila je Kerry nedavno u kolumni časopisa New!

Ranije je izjavila kako je njezin dugogodišnji partner voli bez obzira na to kako izgleda.

"Ryan uvijek misli da dobro izgledam. On voli moju veliku pozadinu", zaključila je Kerry.

2020. godine našla se u centru pažnje kada je počela dijeliti svoje ekskluzivne fotografije na platformi OnlyFans. Pjevačica je priznala kako je to radila jer si više nije mogla priuštiti plaćanje stanarine, a objavama na ovoj stranici navodno je zaradila i milijun funti.

"Iskreno, nikada nisam srela nikoga poput mene. Nekoga tko je bio na obje strane medalje - otišla u stečaj, postala milijunašica, pa ponovno završila u stečaju i ponovno postala milijunašica. Tko to radi? To je do OnlyFansa i ovih beba! Jako sam zahvalna na njima! Bila sam na rubu svog trećeg bankrota za vrijeme prvog lockdowna, bilo je tako teško. I tada mi je pala na pamet ideja da otvorim račun na OnlyFans i sada mi je jako drago što sam to učinila", izjavila je Kerry za Mirror.

Zbog financijskih problema u kojima se našla bila je prisiljena prodati dragocjeni vjenčani dar svog bivšeg supruga Briana McFaddena kako bi pokrila troškove stanarine.

"Nisam mogla platiti ni stanarinu. Imala sam veliki džuboks koji sam dobila od Briana, u njemu je bila sva moju omiljena glazba. No nisam si mogla priuštiti plaćanje stanarine, pa iako vrijedi oko 16 tisuća funti, morala sam ga prodati za 1900 funti", objasnila je.

Kerry se proslavila u grupi Attomic Kitten, a danas umjesto pjevanjem pažnju javnosti plijeni svojim izgledom i novim načinom života i činjenicom da više na nalikuje na samu sebe od prije nekoliko godina.

Nerijetko je šokirala svojim fotografijama i snimkama koje je objavljivala na društvenim mrežama, iako je oduvijek otvoreno govorila o strogim dijetama kojima se odlučila podvrgnuti nakon što je prikupila značajan višak kilograma. Nikada nije krila ni odlaske na estetske zahvate i nekoliko je puta o tome javno progovorila. Sve je počelo nakon što je rodila i počela se boriti s mentalnim problemima, ali i ovisnošću o alkoholu. Tvrdi da je odluku o odlascima pod nož donijela zato jer je vjerovala da joj nikakve dijete niti vježbe neće pomoći, a liposukcija je bila jedan od prvih estetskih zahvata kojima se podvrgnula.

Na kraju je višak kilograma izgubila uz pomoć svog dečka i osobnog trenera Ryana na što je danas jako ponosna.

Pjevačica iza sebe ima čak tri propala braka. Kerry s prvim suprugom Brianom McFaddenom ima kćeri Molly i Lilly-Sue; u braku s Markom Croftom dobila je kći Heidi i sina Maxwella dok s trećim suprugom kojeg je, optužila za zlostavljanje, ima sina DJ-a.

U intervjuu se prisjetila i svojeg teškog djetinjstva, te razdoblja nakon raspada benda koji ju je proslavio.

"Počela sam se drogirati s 14 i kada se Atomic Kitten raspao vratila sam drogi", priznala je Kerry koja danas živi drugačijim životom.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene