zajedno od 2012.

Domagoj i Ivana Vida slave godišnjicu braka, prisjetili smo se njihovog raskošnog vjenčanja u Istri

Vjenčanje Domagoja i Ivane Vide - 8 Vjenčanje Domagoja i Ivane Vide - 8 Goran Sebelic/Cropix 1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Domagoja i Ivane Vide Vjenčanje Domagoja i Ivane Vide Vjenčanje Domagoja i Ivane Vide Vjenčanje Domagoja i Ivane Vide Vjenčanje Domagoja i Ivane Vide - 1 Vjenčanje Domagoja i Ivane Vide - 2 Vjenčanje Domagoja i Ivane Vide - 3 Vjenčanje Domagoja i Ivane Vide - 4 Vjenčanje Domagoja i Ivane Vide - 5 Vjenčanje Domagoja i Ivane Vide - 6 +27 Vjenčanje Domagoja i Ivane Vide - 7 Galerija

Domagoj i Ivana Vida upoznali su se 2012. u noćnom klubu, tri godine kasnije dobili su sina, a pred oltar su stali prije točno sedam godina.

Srebrni Vatreni iz Rusije i brončani iz Katara, Domagoj Vida, igra za hrvatsku reprezentaciju i na Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Domagoju je još od 2012. godine najveća podrška u karijeri današnja supruga Ivana Vida.

Par se upoznao u izlasku, u jednom zagrebačkom noćnom klubu, dok je Domagoj igrao za Dinamo Kijev, i došao je na godišnji odmor, a Metkovčanka Ivana tada je studirala ekonomiju u Zagrebu. Ubrzo nakon što su prohodali, Ivana je zbog Domagoja preselila u Ukrajinu, a svojevremeno je izjavila da ju je osvojio svojom iskrenošću.

Par je 2015. godine dobio sinčića Davida, a dvije godine kasnije stali su pred oltar.

Ivana i Domagoj vjenčali su se 16. lipnja 2017. u Umagu, u crkvi Uznesenja Marijina i sv. Peregrina. Izborom lokacije vjenčanja iznenadili su javnosti, jer je Domagoj Slavonac iz Donjeg Miholjca, a Ivana iz Metkovića. Pred crkvom su puštene bijele golubice, a slavilo se uz glazbu Slavonia Benda. Svadbeno slavlje nastavilo su u umaškom hotelu Kempinski.

Mladenka je nosila čipkastu vjenčanicu sirena kroja, s dugačkim velom koji se vukao za njom, a uz njih je na vjenčanju bio i sinčić David. Fotografije s vjenčanja Domagoja i Ivane Vide pogledajte u našoj galeriji.

Ivana je velika podrška Domagoju u njegovoj karijeri, a on je drži kao kap vode na dlanu i za svaku posebnu prigodu je obasipa skupim poklonima.

Par živi mirnim obiteljskim životom i čuvaju svoju privatnost. No prije dvije godine dospjeli su u fokus javnosti jer je opljačkan njihov dom u zagrebačkim šestinama, a pisalo se da su im lopovi otuđili nakit i druge dragocjenosti u vrijednosti od oko 600 tisuća eura.

Ni Domagoj ni Ivana tada nisu htjeli davati izjave za javnost. Domagoj je nedugo zatim obrisao svoj profil na Instagramu, a Ivana je svoj već ranije bila zaključala za javnost.

Prije udaje za Domagoja, Ivana Vida, djevojački Gugić, nizala je uspjehe na izborima ljepote, na kojima je osvojila čak četiri lente. Bila je prva pratilja Miss Hercegovine, Miss turizma Hrvatske, prva pratilja Miss Dalmacije, a 2014. je uvjerljivo odnijela pobjedu na natjecanju za Kraljicu Hrvatske. Otad se dosta promijenila, a osim što je od plavuše postala crnka, priznala je i da se podvrgnula raznim estetskim zahvatima.

Kada su je jednom pratitelji na Instagramu pitali što je točno operirala, samo je kratko odgovorila – svašta, a kako je izgledala prije operacija, pogledajte u našoj galeriji. Tom je prigodom Ivana je otkrila i da joj je prirodna boja kose smeđa, da voli baklavu, da je završila Srednju farmaceutsku školu i kako bi jednog dana voljela raditi u farmaciji te da je diplomirala na Ekonomskom fakultetu. Poznato je i da od stranih jezika tečno govori engleski i ruski, a opušta je kuhanje. Nakon rođenja sina, Ivana se posvetila obiteljskom životu.

Mnogi se sigurno još sjećaju i kako je njihov sinčić David, koji je tatina slika i prilika, bio prava senzacija na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine, kada je nakon utakmice bos trčao po nogometnom terenu, a njegove fotografije tada su obišle svijet.

David je s mamom bodrio tatu i na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Pogledaji ovo Ivana Vida - 3 Celebrity Ivana Vida priredila je raskošnu proslavu 30. rođendana, pjevala joj je Ana Bekuta, a posebno je bio dirljiv trenutak koji je posvetila suprugu Domagoju!

Pogledaji ovo Domagoj i Ivana Vida Celebrity Domagoj Vida zasuo suprugu Ivanu skupocjenim rođendanskim poklonima, zbog kojih su joj potekle i suze: "Živim bajku!"

Pogledaji ovo Ivana i David Vida - 3 Celebrity Supruga i sinčić Domagoja Vide vjerno su bodrili Vatrene na utakmici za broncu, a plavokosi David tatina je slika i prilika!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Banely Lana Banely Lana Banely Lana Banely +29 Lana Banely Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica privukla je pažnju na utakmici Hrvatske i Španjolske, rijetko je viđamo otkako je nestala s malih ekrana

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljevska obitelj na balkonu - 6 Kraljevska obitelj na balkonu - 5 Kraljevska obitelj na balkonu - 4 Kraljevska obitelj na balkonu - 3 +26 Kraljevska obitelj na balkonu - 2 Celebrity Divna gesta kralja Charlesa u čast povratka vojvotkinje Kate kraljevskim dužnostima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene