isti su!

Supruga i sinčić Domagoja Vide vjerno su bodrili Vatrene na utakmici za broncu, a plavokosi David tatina je slika i prilika!

Ivana i David Vida - 3 Ivana i David Vida - 3 Goran Stanzl/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana i David Vida - 1 Ivana i David Vida - 2 Ivana i David Vida - 4 Ivana i David Vida - 5 Ivana Vida Ivana Vida i Helena Livaković - 3 Ivana Vida i Helena Livaković - 1 Ivana Vida Ivana Vida Ivana Vida +16 Ivana Vida - 2 Galerija

Domagoja Vidu na utakmici Hrvatske i Maroka došli su podržati supruga Ivana i sinčić David.

Supruga Domagoja Vide, Ivana, nije propustila zadnju utakmicu Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Katru.

Pogledaj i ovo Domagoj i Ivana Vida Tip-top sređeni Domagoj Vida objavio modno usklađenu fotku sa suprugom Ivanom, a jedan detalj na njoj ukrao je svu pažnju

U napetoj borbi za broncu, Vatrene je došao podržati i njihovom preslatki sinčić David koji je sa svijetlom kosicom i plavim očima tatina slika i prilika.

Ivana se ovaj put nije pokušavala sakriti ispod šilterice, kao na nekim prethodnim utakmicama, a sa sinčićem je i uzbuđeno mahala s tribina.

Maleni David je bio prava senzacija na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine, kada je nakon utakmice bos trčao po nogometnom terenu, a njegove fotografije obišle su svijet.

Domagoju je supruga Ivana velika podrška u karijeri još od 2012. godine kada su se zaljubili u noćnom izlasku. Vjenčali su se 2017. godine u umaškoj crkvi Uznesenja Marijina i sv. Peregrina, a otprilike godinu dana ranije na svijet je stigao njihov sinčić David.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 5 +31 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Celebrity Kolinda je prije utakmice pozirala u dresu, a onda se na stadionu pojavila u izdanju u kojem je sve oborila s nogu!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 1 +28 Ivana Knoll - 2 Celebrity Pogledajte što je Knoll obukla za zadnju utakmicu Hrvatske na Svjetskom prvenstvu, ovo izdanje drugačije je od svih dosadašnjih!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene