ma, drugi čovjek!

Možete li zamisliti chefa Melkiora s kosom? Pronašli smo njegove stare fotografije na kojima ćete ga jedva prepoznati!

Melkior Bašić Melkior Bašić Željko Puhovski/Cropix 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić Melkior Bašić i Damir Tomljenović, Želim život Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić i Zlatko Belužić Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Melkior Bašić +18 Weekend media festival, Damir Tomljanović, Melkior Bašić Galerija

Melkior Bašić prije pet godina njegovao je drugačiji imidž nego danas i imao je bujnu kosu.

Chefa Melkiora Bašića već tri sezone gledamo kao člana žirija showa MasterChef, u kojem je stekao brojne simpatije javnosti, kao i nadimak "gospodin fatalni".

MasterChef mu je bilo prvo televizijsko iskustvo, a otkako se pojavio na malim ekranima, ima izbrijanu glavu i teško ga je uopće zamisliti s kosom.

No sada smo pronašli jednu njegovu fotografiju iz 2018. godine, kada je radio u restoranu u Malom Lošinju i imao je bujnu tamnu kosu, a kako je tada izgledao, pogledajte u galeriji. .

Fotografije Melkiora s kosom na svojem profilu na Instagramu objavio je i njegov brat Zlatko Belužić, koji je također uspješan chef.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zlatko Beluzic (@beluzic.zlatko)

 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zlatko Beluzic (@beluzic.zlatko)

Puno prije nego što je postao član žirija MasterChefa, Melkior se borio i s viškom kilograma, koje je istopio nakon što je promijenio prehranu zbog problema sa štitnjačom.

"Trebao sam jesti raznolikiju hranu, više kuhanog, zapravo više povrća i mješovite hrane", ispričao je jednom prilikom za IN magazin.

Melkior je svoja radna iskustva stjecao u 96 kuhinja u Hrvatskoj i inozemstvu, i to ne samo kao chef već i kao savjetnik za prehranu te kao instruktor za brojne klijente, vrhunske hotele i restorane.

Što se tiče njegova privatnog života, Melkior je od 2021. godine u braku sa samozatajnom Andreom.

Uz Melkiora, žiri MasterChefa čine još chefovi Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Vanessa Radman Vanessa Radman i Danijela Martinović Vanessa Radman Vanessa Radman +12 Vanessa Radman Nekad i sad Kamo je nestala jedna od naših najljepših glumica? Nakon teške ozljede odselila se iz Hrvatske, a uslijedio je još jedan bolan udarac!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat +25 Mila Horvat Celebrity Zbog ove provokativne haljine Milu Horvat počastili titulom najzgodnije žene u Hrvatskoj, sve će vam biti jasno kad vidite fotografije koje je objavila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene