Ma tko bi ga prepoznao?

Možete li zamisliti Marka Grubnića bez kose? Nekad je stvarno tako izgledao, isplivale su stare fotografije!

Marko Grubnić Marko Grubnić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić, Antea Kodžoman i Iva Jerković, 2007. godina Marko Grubnić, Antea Kodžoman i Iva Jerković, 2007. godina Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 8 Igor Barberić, Marko Grubnić i Larisa Lipovac Navojec Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 2 Larisa Lipovac Navojec i Marko Grubnić Marko Grubnić i Momčilo Gurović - 5 +19 Marko Grubnić - 3 Galerija

Pojavile su se fotografije Marka Grubnića iz 2007. godine na kojima ima potpuno drugačiji imidž nego danas.

Marko Grubnić (40) danas je najpoznatiji hrvatski stilist, a karijeru je počeo graditi dok je bio u ranim dvadesetima.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić - 2 Od poznatog dizajnera Marko Grubnić pohvalio se torbicom od čije će vam se cifre zavrtjeti u glavi: ''Besprijekoran kao i uvijek''

Sada su se pojavile njegove fotografije iz 2007. godine, s otvorenje jedne trgovine u Zagrebu, a tada je imao potpuno drugačiji imidž nego danas.

U to vrijeme Marko je imao potpuno obrijanu glavu, nije imao ni bradu, koja mu je zadnjih godina postala zaštitni znak, a još se tražio i stilski.

Osim na svojem stilu, Marko je međuvremenu je poradio i na mišićima, a njegovoj transformaciji svakako su doprinijeli i estetski zahvati, koje ne skriva.

Grubnić se danas može pohvaliti zavidnim popisom poznatih klijentica, a zaslužan je i za sva spektakularna izdanja voditeljice Tamare Loos u showu "Ples sa zvijezdama".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

Uspjehe ne niže samo na modnom polju i nedavno se pohvalio da mu se ostvario dječji san jer je posudio glas u animiranom filmu "Mavka – Čuvarica šume".

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Lily Allen Lily Allen i David Harbour Lily Allen Lily Allen +13 Lily Allen (Foto: Profimedia) Celebrity Slavna pjevačica o mučnim razlozima povlačenja sa scene: "Doživjela sam gubitak sina, uhođenje i seksualni napad, gotova sam"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 1 +26 Lana Jurčević - 2 Celebrity Lana Jurčević u pripijenoj haljini pokazala zamamne atribute: ''Ti nikad u svom životu nisi bolje izgledala!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene