Sjećate se ovoga?

Siniša Vuco godinama se nije odricao svojeg zaštitnog znaka, a onda se odlučio za još jednu drastičnu promjenu, evo o čemu je riječ!

Siniša Vuco Siniša Vuco Jakov Prkic/Cropix 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša Vuco Siniša Vuco Siniša Vuco Siniša Vuco Siniša Vuco i Zlatko Pejaković Siniša Vuco Siniša Vuco Siniša Vuco - 2 Siniša Vuco - 1 Siniša Vuco +12 Siniša Vuco Galerija

Siniša Vuco godinama se nije odricao svojeg zaštitnog znaka, duge kose koju je ponekad volio ukrasiti i s nekoliko pramenova u drugačijoj boji, a mi smo se prisjetili vremena kada je njegovao takav imidž.

Pjevač Siniša Vuco na domaćoj je glazenoj sceni prisutan više od dvadeset godina, tijekom kojih je snimio i otpjevao hitove koji su i danas slušani. Mnogi se sjećaju i njegova zaštitnog znaka po kojem je bio prepoznatljiv dugi niz godina, ali onda ga se u jednom trenutku ipak odlučio odreći.

Pogledaj i ovo In Magazin: Happy Fest ''to je veliki kompliment'' U Zagrebu je održan najveseliji glazbeni festival: ''Ljudi i dalje vole hrvatsku zabavnu glazbu koja je i dalje prava mainstream glazba''

Danas 51-godišnji Siniša nosio je dugu smeđu kosu, koju je ponekad volio ukrasiti i s nekoliko pramenova u drugačijoj boji, a volio je nositi i gustu bradu. Upravo je po tome bio prepoznatljiv i poseban. Danas njegov imidž nije toliko osebujan, a koliko se promijenio tijekom godina, pogledajte u našoj galeriji.

Prije dvije godine Siniša je izgubio 40 kilograma, a svojom novom linijom pohvalio se tada i pred objektivima fotografa. Vuco je gubitkom kilograma drastično promijenio izgled, a tvrdio je kako je to postigao reguliranjem prehrane.

"Gledaj, ja u godinu i pol dana nisam nijednom potrčao niti išta vježbao. Nisam napravio nijedan sklek, a opet imam apsolutnu kontrolu svoje kilaže; sa 131 kile pao sam na 91. To je stvar samodiscipline, promišljanja, to je mentalna kategorija, razumiješ? Pomogao sam pomoću svoje vanjske energije telefonskim putem prijatelju Vici da isto skine 27 kilograma i njegovoj ženi 17", ispričao je pjevač za Slobodnu Dalmaciju.

Siniša je inače u braku s lijepom suprugom Jelenom, koja je nedavno privukla veliku pažnju kada se prošetala zagrebačkom špicom. Par je zajedno više od 26 godina, upoznali su se prije 31 godinu, a zajedno imaju i troje djece, sina Vilibalda te kćeri Brigitu i Katarinu, a iza njega je i jedan neuspjeli brak u kojem je dobio sina Luku.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić +29 Žanamari Perčić - 2 Celebrity Žanamari samo u bodiju uskočila u snijeg, fanovi se ozbiljno zabrinuli: ''Pokrij guzu, prehladit ćeš se!''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 3 Fahriye Evcen i Burak Ozcivit - 2 Fahriye Evcen, Burak Ozcivit Fahriye Evcen, Burak Ozcivit +24 Fahriye Evcen - 2 Celebrity Turski miljenik žena i njegova lijepa supruga dočekali su novog člana obitelji, njihova ljubav opovrgnula je sve loše glasine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene