Vraća se!

Vuco otkriva zašto ga žene vole: "Pa zato što sam ovakav čovječe, meni je žao što nisam žena bar dva dana!"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša Vuco - 1 Siniša Vuco - 2 Siniša Vuco - 3 Siniša Vuco i Halid Bešlić Siniša Vuco Siniša Vuco - 1 Siniša Vuco +0 Siniša Vuco Galerija

Nakon dugogodišnje pauze Siniša Vuco i njegov alter ego Vasilije Mitu vraćaju se na glazbenu scenu s nevjerojatnih 160 pjesama. In Magazin premijerno donosi Vucin hard rock sevdah s Halidom Bešlićem, ali i novi singl Živog blata. Sve detalje otkrio je na kninskoj tvrđavi Bojanu Kosijeru.

Nakon 11 godina stiže novi, dvostruki Vucin album na kojem će se naći nastavci hitova "Volim piti i ljubiti“ te "Tražena si roba u gradu“, a odlučio ga je najaviti duetom s Halidom Bešlićem.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

"Ispalo je baš ono dobro, rokačina i to mi je drago. Pjesma se zove "Dragi bože, molim te, usliši mi molitve". Ja sam napravio jednu dobru hard rock podlogu i jedan dio sam osjetio da bi dobro legao jedan pjevač koji pjeva sevdah rock", otkrio je Siniša Vuco.

"Pa znaš da ja volim rock, ja sam spominjao rock više nego svi rokeri zajedno. Sevdah i rock su temelj moga muzičkog bića", zaključio je Halid Bešlić.

Videospot su snimili u svibnju prošle godine u Halidovoj oazi mira kod Sarajeva.

"Ovaj dio ovdje ja zovem moj emotivni ćošak. Tu preko ove rijeke počinje plato Romanije pa tamo do Drine. Tu sam ti ja, ovdje provodim vrijeme i mogu vam reći da mi je ovaj plac ovdje produžio život i vijek trajanja. Izbjegao sam gužvu i tarapanu", otkrio je Halid.

A obožavatelje Vucina alter ega Vasilija Mitua i njegova benda Živo blato oduševit će vijest da nakon 22 godine stiže njihov drugi studijski, desetorostruki album sa 130 pjesama naziva "Kad program završi“.

"Što veća cijena će biti da što teže da dođu do toga i odmah ću zabraniti od Živog blata sve pjesme na internetu i Youtubeu, sve ću zabraniti. Nego po starinski, kupite, slušajte, a ne Internet. Ja se mučim kako će mi zvučati bas, a na onome na čemu slušaju ni nema basa, kužite?", zaključio je Vuco.

Na albumu će biti sve - od heavy metala do valcera i klapa te će trajati gotovo osam sati, a za najavni singl odabrana je obrada legendarnog hita Elvisa Presleyja. A Vuco je prije nekoliko godina pomalo izgubio kontrolu nad janjetinom te shvatio da je vrijeme za drastične promjene.

"Ja sam prije tri godine došao na 131 i pol kilogram i onda sam rekao sam sebi - idem vidjeti koliko mi treba da skinem 40 kilograma na moj način. I onda sam došao do 91 i pol i onda sam izgledao, uf! Pa 92, 93, 94 i sad imam točno 100 kila i osjećam se odlično.
Zašto sve žene mene vole? Pa zato što sam ovakav čovječe. Ja sam najzgodniji pjevač, najljepši, sve sam najbolji. Meni je žao što nisam žensko bar dva dana da budem sa mnom", zaključio je Vuco.

No zato će moći biti sa svojom publikom na tradicionalnom, sedmom Antivalentinovu, koje će se održati 4. ožujka u Zagrebu, a nakon toga prvi put i u Rijeci i Kaštelima.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox, Brian Austin Green (Foto: Profimedia) +0 Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) Celebrity Dok njegova bivša šokira pomalo bizarnim istupima sa zaručnikom, on se s novom djevojkom skroz smirio i u sedmom nebu je!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene