A tako znači!

Vucin sin komentirao odnos s Domenicom pa otkrio jedan detalj o njoj koji nikako ne ide uz nju!

Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica i Vilibald Vuco - 4 Domenica, Alan i Vilibald Vuco - 1 Domenica i Vilibald Vuco - 3 Domenica i Vilibald Vuco - 2 Domenica i Vilibald Vuco - 1 Alan, Domenica, Vilibald i Maja Šuput Domenica i Alan Domenica i Alan Walme Domenica i Vilibald Vuco - 2 Domenica i Vilibald Vuco - 3 +20 Domenica i Vilibald Vuco - 5 Galerija

Vilibald Vuco prošli je tjedan u showu ''Ples sa zvijezdama'' zaplesao s Domenicom, a sad je progovorio o svom odnosu s njom.

U prošloj emisiji "Ples sa zvijezdama"ispali su Alan i Domenica, a pjevačica je za svog gosta plesača pozvala Vilibalda Vucu, sina popularnog pjevača Siniše Vuce.

Pogledaj i ovo Domenica Žuvela i Alan Walme Sve se poklopilo Domenica i Alan napustli su ''Ples sa zvijezdama'', ali su puno toga dobili: ''Da sam sam birao, ne bi tako dobro izabrao!''

Prije emisije pojavile su se glasine da joj je dečko možda baš Vilibald, no Domenica je u emisiji opovrgnula te glasine te priznala da dečka ima, ali da to nije Vilibald. 

Vilibald je sada za Slobodnu Dalmaciju progovorio o svom odnosu s pjevačicom.

"S Domenicom se intenzivno družim zadnjih par godina. Upoznali smo se u Splitu, preko zajedničkih prijatelja. Imamo sličnu energiju, volimo društvo, zabavu i zezanciju. Ona je stvarno divna osoba, jako je dobra i nježna, a opet pomalo divlja, što meni odgovara. Između nas nema ništa više od prijateljstva. Osim toga, prijatelj sam i s njezinim dečkom.", izjavio je za Slobodnu Dalmaciju.

Zgodni i šarmantni Vilibald privukao je pažnju žena, a na njihovu veliku radost priznao je da je trenutno slobodan i otkrio kakve djevojke voli.

"Privlače me pametne i lijepe žene koje znaju što žele i imaju prave vrijednosti", rekao je.

Prisjetimo se, Vilibald je nakon nastupa priznao kako je i sam sebe začudio koliko je brzo pristao na sudjelovanje u showu.

"Uvijek sam otvoren za ovakve stvari i uživam u tome, nisam nikad plesao, ali kada su ovako neke zabave volim neki korak nabacit. Koliko je to dobro ne znam, ali Alan me pripremio ovaj tjedan, imao je muku sa mnom i Domenicom", izjavio je Vilibald koji je na kraju dobio same Alanove pohvale, a na kraju je odlučio i zapjevati Majinu pjesmu "Čistu petica".

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian i Pete Davidson - 4 Kim Kardashian i Pete Davidson - 3 +8 Kim Kardashian i Pete Davidson - 2 Celebrity Kim u bikiniju s tangama pokazala svu raskoš svojih oblina, iako mnogi tvrde da je u pitanju Photoshop

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Prosvjednica na crvenom tepihu u Cannesu Prosvjednica na crvenom tepihu u Cannesu Prosvjednica na crvenom tepihu u Cannesu Prosvjednica na crvenom tepihu u Cannesu +0 Prosvjednica na crvenom tepihu u Cannesu Zanimljivosti Gola žena upala među zvijezde, poruka koju je ispisala na tijelu objašnjava što je razlog ovog njezinog čina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene