podsjetnik iz prošlosti

Zaboravljeno izdanje Blanke Vlašić: Prije 15 godina bila je na vrhuncu karijere, no rijetki pamte kako je tada izgledala!

Blanka Vlašić Blanka Vlašić Damir Krajac/Cropix 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić, 2008. godina Blanka Vlašić, 2008. godina Blanka Vlašić, 2008. godina Blanka Vlašić, 2008. godina Blanka Vlašić, 2008. godina Blanka Vlašić, 2008. godina Blanka Vlašić, 2008. godina Blanka Vlašić, 2008. godina Blanka Vlašić Blanka Vlašić +16 Blanka Vlašić - 1 Galerija

Blanka Vlašić je 2008. godine sudjelovala na humanitarnom događaju "Za mrvu ljubavi", a tada je izgledala dosta drugačije nego danas.

Naša umirovljena atletičarka Blanka Vlašić u danima slave bila je rado viđeno lice na svim društvenim okupljanjima, a uvijek se rado odazivala i na humanitarne događaje.

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Ma super im je Blanka Vlašić raznježila je pratitelje s fotografijom sina Monda, evo kako se oni provode dok tate nema!

Tako je 2008. godine sudjelovala u telefonskom prikupljanju novčanih sredstava za kupnju medicinskog uređaja za jedinicu intenzivnog dječjeg odjela KBC Split - Firule, u sklopu koncerta "Za mrvu ljubavi", na kojem su nastupili brojni naši poznati glazbenici.

Blanka je tada imala ravno ošišane šiške, frizuru na koju je kratko zadržala pa su mnogi dosad već zaboravili kako je tada izgledala. Blankine fotografije iz te faze pogledajte u našoj galeriji.

A otkako se umirovila, Banka se ostvarila kao supruga i majka.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ruben Van Gucht (@rvangucht)

U svibnju prošle godine sve je iznenadila kada je na Instagramu objavila fotografije sa svojeg vjenčanja za belgijskog novinara Rubena van Guchta, a tada je otkrila i da je trudna.

Sinčića Monda rodila je 8. studenog prošle godine, točno na svoj 39. rođendan, a u majčinstvu uživa daleko od očiju javnost i povremeno na društvenim mrežama bilježi posebne trenutke sa suprugom i sinom.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša Vuco - 2 Siniša Vuco - 1 Siniša Vuco Siniša Vuco +24 Siniša Vuco Celebrity Siniša Vuco odselio je iz Hrvatske, evo u koju se zemlju zaljubio i gdje će živjeti: ''Što da kažem, veliki pozdrav!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač i Goran Mandić - 2 Sonja Kovač - 2 +25 Sonja Kovač - 4 Celebrity Sonja Kovač pola milijuna ljudi počastila fotkama u seksi donjem rublju: "Instagram gori!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene