Danas je neprepoznatljiv

Rijetki su mu mogli odoljeti kao preslatkom dječaku, ali malo tko je znao za teško razdoblje kroz koje je prolazio

Jonathan Lipnicki (Foto: IMDB) Jonathan Lipnicki (Foto: IMDB) imdb 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jonathan Lipnicki - 2 Jonathan Lipnicki - 1 Jonathan Lipnicki - 3 Jonathan Lipnicki (Foto: Screenshot) Jonathan Lipnicki (Foto: Instagram) Jonathan Lipnicki (Foto: Getty Images) Jonathan Lipnicki (Foto: Getty Images) Jonathan Lipnicki (Foto: Getty Images) Jonathan Lipnicki (Foto: Getty Images) Jonathan Lipnicki (Foto: IMDB) +5 Jonathan Lipnicki (Foto: Instagram) Galerija

Jonathan Lipnicki proslavio se u filmovima "Jerry Maguire" i "Stuart Mali", no danas više na nalikuje na sebe u mlađim danima.

Američki glumac Jonathan Lipnicki svjetsku je slavu stekao nakon uloge preslatkog dječaka iz hit-filma "Stuart Mali", no danas ga samo rijetki uspijevaju prepoznati na prvi pogled.

Pogledaj i ovo Jonathan Lipnicki (Foto: Screenshot) Malena zvijezda Sjećate li se ovog slatkiša iz kultnog filma ''Jerry Maguire''? Nekoć je bio slatki štreber, a danas mami uzdahe!

Danas 31-godišnji Jonathan proslavio se sa samo šest godina, i to u filmu "Jerry Maguire" iz 1996. godine, u kojem je glumio s Renee Zellweger i Tomom Cruiseom, a tri godine kasnije dobio je glavnu ulogu u filmu "Stuart Mali". Neko vrijeme ga nismo viđali na filmskim platnima, ekranima ni u javnosti, no aktivan je na društvenim mrežama.

Na profilu na Instagramu, na kojem ga prati gotovo 150 tisuća ljudi, često dijeli nove fotografije na kojima ne nalikuje na sebe iz mlađih dana, ali i dalje izgledom plijeni pozornost obožavateljica.

Uz glumačku karijeru, Jonathan se bavio borilačkim vještinama i humanitarnim radom, međutim iza njega je i teško razdoblje tijekom kojeg se borio s anksioznošću i depresijom, i to nakon snimljenih filmskih uspješnica.

O tome je iskreno progovorio početkom ove godine u intervjuu za TooFab.

"Liječio sam se jako dugo jer sam imao problem s anksioznošću i depresijom. Nisam znao kako će mi život završiti i to je bila najniža točka koju sam dotaknuo", izjavio je.

Na društvenim je mrežama otkrio i kako je bio maltretiran u školi, da je doživljavao napadaje panike, ali unatoč tome želi ohrabriti sve da ostvare svoje snove.

"Nevjerojatno je koliko ljudi mogu biti zli u tinejdžerskim danima. Hvala svima na potpori. Volim vas i nadam se da će vam ovo pomoći", napisao je jednom prilikom na Instagramu.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 9 Jelena Rozga - 7 Jelena Rozga - 5 Jelena Rozga - 3 +24 Jelena Rozga - 2 Celebrity Rozga uskočila u pripijenu haljinicu i pokazala raskoš atributa, a s vitkih nogu teško je bilo skinuti pogled!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica - 1 Ana Gruica - 9 Ana Gruica - 2 Ana Gruica - 1 +11 Ana Gruica Uglešić Celebrity Poznata Splićanka pozirala sa suprugom i bivšim partnerom, pa pokrenula lavinu komentara: "Osmijesi se svima ne mogu namjestiti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene