Evo gdje je danas

Nekad dječak s naočalama, a danas odrastao muškarac kojem su godine samo broj, biste li ga prepoznali?

Jonathan Lipnicki (Foto: Screenshot) Jonathan Lipnicki (Foto: Screenshot) Screenshot 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jonathan Lipnicki Jonathan Lipnicki - 3 Jonathan Lipnicki - 2 Jonathan Lipnicki - 1 Jonathan Lipnicki (Foto: Screenshot) Jonathan Lipnicki (Foto: Instagram) Jonathan Lipnicki (Foto: Getty Images) Jonathan Lipnicki (Foto: Getty Images) Jonathan Lipnicki (Foto: Getty Images) Jonathan Lipnicki (Foto: Getty Images) +0 Jonathan Lipnicki (Foto: IMDB) Galerija

Jonathan Lipnicki izgleda potpuno drugačije, a mnogi ne bi prepoznali ovu dječju zvijezdu na fotografijama danas.

Jonathan Lipnicki bio je dječja zvijezda 90-ih godina, a proslavio se u filmu ''Stuart Mali''. Sa samo 6 godina proslavio se u filmu "Jerry Maguire" iz 1996. godine, u kojem je glumio s Renee Zellweger i Tomom Cruiseom, a tri godine kasnije dobio je glavnu ulogu u filmu "Stuart Mali". Neko ga vrijeme nismo viđali na filmskim platnima, ekranima ni u javnosti, no aktivan je na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Jonathan Lipnicki (Foto: Screenshot) Malena zvijezda Sjećate li se ovog slatkiša iz kultnog filma ''Jerry Maguire''? Nekoć je bio slatki štreber, a danas mami uzdahe!

Danas je Jonathan samozatajni muškarac koji je aktivan na društvenim mrežama, a sa svojih 148 tisuća pratitelja voli dijeliti stvari koje mu ukradu pozornost te rijetko objavi i neku svoju fotografiju.

Kao mali nosio je naočale, a sad je zgodan muškarac koji krade pažnju brojnim djevojkama te izgleda puno mlađe od svoje stvarne 31 godine.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jonathan Lipnicki (@jonathanlipnicki)

Uz glumačku karijeru, Jonathan se bavio borilačkim vještinama i humanitarnim radom, međutim iza njega je i teško razdoblje tijekom kojeg se borio s anksioznošću i depresijom, i to nakon snimljenih filmskih uspješnica.

O tome je iskreno progovorio početkom ove godine u intervjuu za TooFab.

"Liječio sam se jako dugo jer sam imao problem s anksioznošću i depresijom. Nisam znao kako će mi život završiti i to je bila najniža točka koju sam dotaknuo", izjavio je.

Na društvenim je mrežama otkrio i kako je bio maltretiran u školi, da je doživljavao napadaje panike, ali unatoč tome želi ohrabriti sve da ostvare svoje snove.

"Nevjerojatno je koliko ljudi mogu biti zli u tinejdžerskim danima. Hvala svima na potpori. Volim vas i nadam se da će vam ovo pomoći", napisao je jednom prilikom na Instagramu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina i sin Aleksandar Severina Vučković - 2 Severina - 2 +27 Severina - 10 Celebrity Severina toplom fotografijom ispred božićnog drvca pokazala svoj mali krug velikih ljudi

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar Šime Vrsaljko - 4 Šime Vrsaljko - 3 Šime Vrsaljko - 2 +26 Šime Vrsaljko - 1 Celebrity Šime Vrsaljko napravio iznimku i objavio rijetku fotografiju s partnericom Kajom, uhvatili ih u spontanom trenutku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene