Ima 55 godina!

Paparazzo fotke otkrile su kako izgleda u stvarnom životu, a sada se prisjetila dana najveće slave u kultnom crvenom badiću!

Donna D‘Errico Donna D‘Errico Donna D‘Errico/Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Donna D'Errico Donna D'Errico - 1 Donna D'Errico - 3 Donna D'Errico - 2 Donna D'Errico - 1 Donna D'Errico - 2 Donna D'Errico - 6 Donna D'Errico - 8 Donna D‘Errico Donna D'Errico +15 Donna D'Errico - 5 Galerija

Donna D'Errico reprizirala je na svom profilu Instagramu ulogu iz "Spasilačke službe", objavivši fotografiju koja podsjeća na jednu od njezinih scena.

Američka glumica i zvijezda serije "Spasilačka služba" Donna D'Errico reprizirala je svoju ulogu Donne Marco i vratila svoje obožavatelje u neka prošla vremena, ali jedna stvar nije mogla proći neprimjećeno.

55-godišnja Donna objavila je fotografiju na kojoj pozira u jednodjelnom crvenom badiću, s plutačom u ruci i pokraj žutog terenca, a taj je prizor sve podsjetio na one iz kultne serije, ali ono što je sve zbunilo je njezino lice.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Donna D'Errico (@donnaderrico)

Naime, Donna je nedavno snimljena u šetnji Hollywoodom sa svojim 30-godišnjim sinom Rhyanom D'Erricom, no rijetki su je uspjeli prepoznati s obzirom na to da ne nalikuje na sebe jer ne izgleda ni približno slično kao na fotografijama koje sama objavljuje na Instagramu. Prošetala je bez šminke na licu, sa šiltericom na glavi i u širokom bijelom kombinezonu, a traga nije bilo ni njezinoj vitkoj liniji kojom se inače svakodnevno hvali.

Gledajući njezine fotografije na Instagramu, njezinim je obožavateljima bilo teško povjerovati da ima 55 godina i da izgleda poput lutke Barbie, a jednom je prilikom sama pričala o svom izgledu i hvalila ga. Tada je otkrila da dobro izgleda zbog biljne prehrane koje se pridržava i da je veganstvo za nju bilo pravo otkriće.

Donna je nekoliko puta pozirala za magazin Playboy, skinula se do kraja kako bi prikupila novac za spašavanje žrtava trgovanja ljudima, školovanje ranjivih ljudi i pomaganje preživjelima da se vrate samostalnom životu.

I dalje se bavi glumom, a među posljednjim filmovima koje je snimila su "116 MacDougal" i "Escape from Area 51".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Rajčić i Nikola Pokrivač Iris Rajčić Iris Rajčić i Nikola Pokrivač Iris Rajčić i Nikola Pokrivač +25 Iris Rajčić i Nikola Pokrivač Nekad i sad Sjećate li se kojeg je nogometaša Iris Livaja ljubila prije Marka? Bili su u vezi samo dva mjeseca, no zajednička prošlost još ih prati

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Melissa Reddy - 15 Melissa Reddy - 7 Melissa Reddy - 6 Melissa Reddy - 2 +10 Melissa Reddy - 5 Celebrity Slavna sportska novinarka pohvalila se da ljetuje u Hrvatskoj, evo čime je opsjednuta, a fotkama koje je objavila dive se baš svi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene