Kad makne filtre i šminku...

Paparazzo fotke razotkrile zvijezdu ''Spasilačke službe'': U stvarnosti izgleda potpuno drugačije nego na Instagramu!

Donna D'Errico Donna D'Errico Donna D'Errico/Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Donna D'Errico - 8 Donna D'Errico - 6 Donna D'Errico - 5 Donna D'Errico - 3 Donna D'Errico - 4 Donna D'Errico - 2 Donna D'Errico - 1 Donna D'Errico - 5 Donna D'Errico - 2 Donna D‘Errico +14 Donna D'Errico Galerija

Donna D'Errico snimljena je u Hollywoodu, a njezine paparazzo fotografije šokirale su javnost i obožavatelje.

Američka glumica i zvijezda serije "Spasilačka služba" Donna D'Errico redovito mami uzdahe svojim zapanjujućim fotografijama u bikiniju zbog kojih rijetko tko vjeruje da ima 55 godina, ali sada su osvanule njezine paparazzo fotografije koje su pokazale pravu istinu.

Pogledaj i ovo Donna D'Errico - 4 Kakav seksepil! Život joj je obilježila hit-serija 90-ih, a nakon ovog videozapisa nitko ne bi rekao da ona ima 54 godine!

Donna je snimljena u šetnji Hollywoodom sa svojim 30-godišnjim sinom Rhyanom D'Erricom, no rijetki su je uspjeli prepoznati s obzirom na to da ne nalikuje na sebe jer ne izgleda ni približno slično kao na fotografijama koje sama objavljuje na Instagramu.

Njezine najnovije fotografije pogledajte OVDJE.

Prošetala je bez šminke na licu, sa šiltericom na glavi i u širokom bijelom kombinezonu, a traga nije bilo ni njezinoj vitkoj liniji kojom se inače svakodnevno hvali.

Gledajući njezine fotografije na Instagramu, njezinim je obožavateljima bilo teško povjerovati da ima 55 godina i da izgleda poput lutke Barbie, a jednom je prilikom sama pričala o svom izgledu i hvalila ga. Tada je otkrila da dobro izgleda zbog biljne prehrane koje se pridržava i da je veganstvo za nju bilo pravo otkriće.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Donna D'Errico (@donnaderrico)

"Doživjela sam brojne koristi, poput čišće kože, bolje probave, boljeg sna, ali to nije razlog zbog kojeg to radim. Radim to zbog životinja. Volim imati zalihe povrća, voća, orašastih plodova i avokada", otkrila je u jednom od intervjua.

Donna je nekoliko puta pozirala za magazin Playboy, skinula se do kraja kako bi prikupila novac za spašavanje žrtava trgovanja ljudima, školovanje ranjivih ljudi i pomaganje preživjelima da se vrate samostalnom životu.

I dalje se bavi glumom, a među posljednjim filmovima koje je snimila su "116 MacDougal" i "Escape from Area 51".

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Visković - 3 Marina Visković - 4 Marina Visković - 1 Marina Visković - 10 +26 Marina Visković - 1 Celebrity Raskošni dekolte jedva je ugurala u gornji dio haljine kakvu još niste vidjeli, evo zašto baš o ovoj zvijezdi regije svi pričaju!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 +26 Jelena Karleuša - 5 Celebrity Karleuša šokirala ''golim'' outfitom za party u Beogradu, a posebno je zbunjivao pogled na njezina stopala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene