55 joj je godina!

Svoje velike slave 90-ih prisjetila se seksi fotkom u badiću koji joj je obilježio karijeru, no danas ju je teško prepoznati na prvu!

Donna D'Errico - 7 Donna D'Errico - 7 Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Donna D'Errico - 5 Donna D'Errico - 2 Donna D'Errico - 6 Donna D'Errico - 4 Donna D'Errico - 3 Donna D'Errico - 2 Donna D'Errico - 1 Donna D'Errico - 5 Donna D'Errico - 3 Donna D'Errico - 1 +15 Donna D'Errico - 2 Galerija

Zvijezda ''Spasilačke službe'' Donna D'Errico prisjetila se svojih dana u hit-seriji dok je pozirala u crvenom kupaćem kostimu za svoj 55. rođendan.

Zvijezda ''Spasilačke službe'' Donna D'Errico pobudila je maštu svojim pratiteljima novom objavom na kojoj podiže bijelu majicu kako bi otkrila bujne grudi u crvenom kupaćem kostimu koji je nosila i u popularnoj seriji kada je glumila spasiteljicu.

Pogledaj i ovo showbuzz bome prkosi godinama! Zvijezda "Baywatcha" u 54. se skinula u oskudni bikini, dokazala da je neodoljiva kao i kad su gledatelji pratili seriju zbog nje

Bomba od žene uz fotografiju je napisala: ''Objavljujem seksi fotku za svoj rođendan jer sam rekla da hoću, jer mi se tako sviđa i zašto ne bih.''

''Zabavite se danas svi. Ja sigurno hoću! Volim vas sve!'' dodala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donna D'Errico (@donnaderrico)

Donna je svoj rođendan slavila cijeli ožujak, a na početku mjeseca podijelila je fotografiju u toplesu i napisala: ''Moj je rođendanski mjesec pa me evo u pola rođendanskog odijela.''

Gledajući njezine fotografije, teško je povjerovati da je napunila 55 godina jer izgleda poput lutke Barbie, a evo čemu glumica može zahvaliti za takvu fantastičnu figuru.

Donna je u jednom intervjuu otkrila kako joj uspijeva tako dobro izgledati te je izjavila da to može zahvaliti biljnoj prehrani koje se pridržava i da je veganstvo za nju bilo pravo otkriće.

"Doživjela sam brojne koristi, poput čišće kože, bolje probave, boljeg sna, ali to nije razlog zbog kojeg to radim. Radim to zbog životinja. Volim imati zalihe povrća, voća, orašastih plodova i avokada", otkrila je u jednom od intervjua.

Donna je nekoliko puta pozirala za magazin Playboy, skinula se do kraja kako bi prikupila novac za spašavanje žrtava trgovanja ljudima, školovanje ranjivih ljudi i pomaganje preživjelima da se vrate samostalnom životu.

I dalje se bavi glumom, a među posljednjim filmovima koje je snimila su "116 MacDougal" i "Escape from Area 51".

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana i Mario Zamjena sestara Zaninović prevarila je i žiri - 2 Zamjena sestara Zaninović prevarila je i žiri - 1 Ana i Lucija Zaninović i Mario Ožbolt - 4 +26 Ana i Lucija Zaninović i Mario Ožbolt - 3 Celebrity Pogledajte trenutak kad su sestre Zaninović otkrile da su prevarile žiri: ''A sad da ja vama nešto kažem!''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Budišćak Mario Budišćak Mario Budišćak (Foto: Screenshot) Mario Budišćak +10 Mario Budišćak Celebrity Pjevač popularne domaće grupe objavom rastužio obožavatelje: "Donio sam jako tešku odluku, dugo sam razmišljao o ovome"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene