Nebo i zemlja!

Paparazzo fotke razotkrile kako zvijezda "Baywatcha" stvarno izgleda s 55 godina, ali ona od ovakvih objava ne odustaje!

Donna D'Errico Donna D'Errico Donna D'Errico/Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Donna D'Errico - 1 Donna D'Errico - 2 Donna D'Errico - 3 Donna D'Errico - 3 Donna D'Errico - 1 Donna D'Errico Donna D'Errico - 8 Donna D'Errico - 2 Donna D'Errico - 1 Donna D'Errico - 2 +15 Donna D'Errico - 3 Galerija

Donna D'Errico na Instagramu je objavila fotografiju u plavom bikiniju s leptirom koji joj je prekrio najintimniji dio tijela.

Američka glumica Donna D'Errico proslavila se u seriji "Baywatch" koja je i obilježila njezinu glumačku karijeru, a ono čime danas plijeni najveću pažnju je pokazivanje svog tijela u bikinijima i sićušnim modelima donjeg rublja.

55-godišnja Donna sada je objavila fotografiju u jednom od dosad najprovokativnijih izdanja, u plavom bikiniju koji joj najintimniji dio tijela prekriva tek metalni leptir i mali komadić tkanine. Dodatnu pozornost ukrale su njezine bujne grudi, ali i mladolik izgled. Uz objavu je poručila i da svoje fotografije u bikinijima neće prestati objavljivati.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Donna D'Errico (@donnaderrico)

"Prekrasna si", "Bikini ti pristaje savršeno", "Jadni leptir", "Lijepa dama", "Molim te, nemoj ih prestati objavljivati", "Wow, oduzimaš nam dah", komentirali su njezini pratitelji.

Oni joj se tako dive, unatoč tome što su je prije nekoliko mjeseci paparazzi snimili na ulici i otkrili kako izgleda u stvarnosti. Tada je šetala Hollywoodom sa svojim 30-godišnjim sinom Rhyanom D'Erricom, no rijetki su je zapravo uspjeli prepoznati s obzirom na to da ne nalikuje na sebe jer ne izgleda ni približno slično kao na fotografijama koje sama objavljuje na Instagramu. Prošetala je bez šminke na licu, sa šiltericom na glavi i u širokom bijelom kombinezonu, a traga nije bilo ni njezinoj vitkoj liniji kojom se inače svakodnevno hvali.

Gledajući njezine fotografije na Instagramu, njezinim je obožavateljima bilo teško povjerovati da ima 55 godina i da izgleda poput lutke Barbie, a jednom je prilikom sama govorila o svom izgledu i hvalila ga. Tada je otkrila da dobro izgleda zbog biljne prehrane koje se pridržava i da je veganstvo za nju bilo pravo otkriće.

Donna je nekoliko puta pozirala za magazin Playboy, skinula se do kraja kako bi prikupila novac za spašavanje žrtava trgovanja ljudima, školovanje ranjivih ljudi i pomaganje preživjelima da se vrate samostalnom životu. I dalje se bavi glumom, a među posljednjim filmovima koje je snimila su "116 MacDougal" i "Escape from Area 51".

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore - 2 Demi Moore - 1 Demi Moore - 5 Demi Moore - 4 +27 Demi Moore - 3 Nekad i sad Gole grudi Demi Moore izvirile ispod prozirne haljine, samo jedan pogrešan pokret i paparazzi su uhvatili baš sve!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko i Toni Dalić (Foto: Instagram) Zlatko, Davorka, Bruno i Toni Dalić (Foto: Instagram) Dvorka i Toni Dalić - 2 Dvorka i Toni Dalić - 1 +18 Dvorka i Toni Dalić - 4 Celebrity Zlatko Dalić pohvalio se predivnim vijestima u svojoj obitelji, ne krije koliko je ponosan i sretan!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene