netko tko joj je puno značio

Isplivala posebno emotivna fotografija naše tragično preminule glumice, pogledajte u čijem je društvu bila

Dolores Lambaša i Lana Radeljak Dolores Lambaša i Lana Radeljak Sanjin Strukić/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Dolores Lambaša i Lana Radeljak Dolores Lambaša Dolores Lambaša Dolores Lambaša Dolores Lambaša Dolores Lambaša Dolores Lambaša Dolores Lambaša Dolores Lambaša Dolores Lambaša +10 Dolores Lambaša Galerija

Dolores Lambaša je 2010. godine bila na jednom božićnom domjenku s malenom Lanom Radeljak.

Naša filmska, televizijska i kazališna glumica Dolores Lambaša tragično je izgubila život prije više od 10 godina, no uspomene na nju još ne blijede.

Sada je isplivala jedna njezina fotografija iz 2010. godine, s božićnog domjenka u jednom zagrebačkom frizerskom salonu, gdje je Dolores došla u društvu malene Lane Radeljak, kćeri njezina tadašnjeg partnera Josipa Dikana Radeljaka.

Dolores i Lana pozirale su nasmijane, a za događaj su se i modno uskladile te su imale slične frizure. 

Fotografiju pogledajte u galeriji. 

Dikan i Dolores bili su u vezi od 2009. do početka 2013. godine, a ona se tijekom tog perioda jako puno povezala s njegovom kćeri.

"Lana je dala mom životu puni smisao. Neobično sam jako vezana uz nju. Pazim da je među najboljima u školi, pratim je stalno u svemu i podržavam. Izrasta u nevjerojatno talentiranu djevojčicu, mudra je i suptilna, vrlo nježna", izjavila je Dolores 2011. za Večernji list.

U to su vrijeme Dolores i Lana često viđene zajedno u javnosti i pisalo se da se ponašaju kao najbolje prijateljice.

Dikan je Lanu dobio s još jednom našom tragično preminulom glumicom, Enom Begović, koja je izgubila život u prometnoj nesreći na Braču 2000. godine.

Podsjetimo, Dolores je 23. listopada 2013. poginula u prometnoj nesreći kraj Slavonskog Broda. Imala je samo 32 godine.

Njezin život obilježio je glumački rad na televiziji, filmu i u kazalištu. Glumila je u serijama "Najbolje godine", "Zakon ljubavi", "Zauvijek susjedi" i mnogim drugima, a zapaženu je ulogu ostvarila u filmu "Vjerujem u anđele", koji joj je osobno bio i najdraži. Publiku je osvojila osmijehom i karizmom te je pred sobom imala perspektivnu glumačku karijeru.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Rimac Mate Rimac Mate Rimac Mate Rimac +13 Mate Rimac Celebrity Pogledajte kako je Mate Rimac ispratio svoju čistačicu u mirovinu, priredio joj je oproštaj za pamćenje!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela Domenica Žuvela s dečkom Domenica Žuvela s dečkom Domenica Žuvela s dečkom +25 Hana Huljić i Domenica Žuvela Celebrity Domenica na Adventu uživala s dečkom, kojeg se godinama trudi držati podalje od očiju javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene