Isprobavali su specijalitete

Dikan je pokazao romantičnu stranu i otkrio kamo je na advent odveo svoju dragu, ona zadovoljni osmijeh s lica nije skidala!

Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić - 6 Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić - 6 Facebook 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić - 5 Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić - 4 Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić - 1 Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić - 3 Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić - 2 Nevena Jeličić, Josip Radeljak Dikan Nevena Jeličić, Josip Radeljak Dikan Nevena Jeličić, Josip Radeljak Dikan Nevena Jeličić, Josip Radeljak Dikan Dikan Radeljak i Nevena Jeličić - 3 +19 Dikan Radeljak i Nevena Jeličić - 1 Galerija

Josip Radeljak Dikan svoju je mlađu partnericu Nevenu Jeličić odveo na božićno putovanje u Beč, a s pratiteljima je na društvenim mrežama podijelio kako uživa.

Josip Radeljak Dikan pokazao je svoju romantičnu stranu i svoju mlađu partnericu odveo na božićno putovanje u Beč.

On i Nevena Jeličić ovih dana tamo baš uživaju, a on je objavio nove fotografije s putovanja.

''Upravo odmaramo na trećem katu ovog prekrasnog bečkog Hyatt hotela!'', napisao je na Facebooku.

Prije toga je pokazao kako izgleda advent u Beču, a pozirali su u i popularnom tamošnjem restoranu.

''Ovakav hrskavi croissant i slasni Bellini, može samo na doručku u Bečkom fabiosu!'', napisao je uz njihovu zajedničku fotografiju.

Par je prošetao gradom te probao i specijalitete na adventskim kućicama, a njegova dama osmijeh s lica nije skidala.

Nevena je otprije dobro poznata srpskoj javnosti. Prije dvije godine tamošnji mediji povezivali su je s tajkunom Jugoslavom Karićem, članom dinastije Karić, jedne od najbogatijih obitelji u Srbiji. I njih dvoje dijelili su zajedničke fotografije na društvenim mrežama, no nikad nisu otkrili prirodu svojeg odnosa.

Nevena je i prijateljica naše glazbene dive Nine Badrić. Zajedno su u travnju prošle godine bile na Maldivima, odakle je pjevačica na Instagramu objavljivala njihove zajedničke fotografije.

Dikan iza sebe ima tri braka. Prva supruga bila mu je popularna jugoslavenska glumica Desanka Beba Lončar, s kojom je dobio sina Lea.

Nakon nje se 2000. godine oženio glumicom Enom Begović, s kojom je dobio kćer Lanu. Ena je iste godine poginula u tragičnoj prometnoj nesreći na Braču.

Njegova treća supruga bila je voditeljica Vlatka Pokos. Vjenčali su se 2004. godine, a burni brak okončali su 2007., kada je Dikan pred očima javnosti izbacio Vlatku iz stana.

Poduzetnik je bio u vezi i s glumicom Dolores Lambašom kada je ona 2013. godine poginula u prometnoj nesreći, a nakon nje povezivali su ga s Beograđankom Ivanom Stanojević, no oni nikada nisu potvrdili da su par.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Mural Aleksandre Prijović u Srbiji Aleksandra Prijović Mural Aleksandre Prijović u Srbiji +25 Aleksandra Prijović na Instagramu - 3 Celebrity Aleksandra Prijović objavila je prvu fotografiju iz Arene Zagreb, danas će tamo ispisati povijest!

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 Severina - 4 Severina - 5 Severina - 6 +36 Severina - 7 Celebrity Severina je otkrila kako izgleda krsna kuma njezina sina, došla ju je podržati na vrlo važnom događanju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene