Uzbuđenje raste

Aleksandra Prijović objavila je prvu fotografiju iz Arene Zagreb, danas će tamo ispisati povijest!

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Antonio Ahel/ATAImages 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Mural Aleksandre Prijović u Srbiji Aleksandra Prijović Mural Aleksandre Prijović u Srbiji Aleksandra Prijović na Instagramu - 3 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 6 +19 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 5 Galerija

Aleksandra Prijović stigla je u Zagreb, a to je potvrdila svojom novom fotografijom u priči na Instagramu.

Regionalna pjevačica Aleksandra Prijović večeras će prvi puta stati pred zagrebačku publiku i održati svoj prvi od pet koncerata u Areni Zagreb.

Na svojoj priči na Instagramu otkrila je da je već stigla, a pozirala je sa svojom majkom Borkom Mihajlović na pozornici. 

Pozirala je ležerno odjevena bez trunke šminke i tako pokazala svoju prirodnu ljepotu.

Idete li večeras na koncert?

  • da
  • ne

Ukupno glasova:

Fotografiju pogledajte u našoj galeriji.

Aleksandra će nakon današnjeg, održati još četiri koncerta koji će se odviti 2., 3., 4. i 6. prosinca.

Karte su za svih pet koncerata rasprodane, a što ju čini toliko posebnom, otkrit ćemo već večeras. 

Podsjetimo, Aleksandra Prijović rođena je u Somboru, a odrasla je u Belom Manastiru. Pjeva od malih nogu, a proslavila se u emisiji "Zvezde Granda" 2012. godine.

Dosad je snimila tri albuma, od kojih je posljednji "Devet života" oborio sve rekorde slušanosti, a upravo njega predstavlja i na aktualnoj turneji.

Aleksandra je u braku s Filipom Živojinovićem, posinkom Lepe Brene, kojeg je njezin muž Boba Živojinović dobio s prvom suprugom Zoricom Nakić. Aleksandra i Filip vjenčali su se u lipnju 2018. godine i zajedno imaju sina Aleksandra, kojeg su dobili u ožujku 2019.

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 Severina - 4 Severina - 5 Severina - 6 +36 Severina - 7 Celebrity Severina je otkrila kako izgleda krsna kuma njezina sina, došla ju je podržati na vrlo važnom događanju!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 6 Filip Krovinović - 5 Filip Krovinović - 3 Filip Krovinović - 1 +26 Filip Krovinović - 2 Celebrity Po njezinu rodnom Splitu priča se da Albina ima novog dečka koji je igrač Hajduka, evo što je ona na sve rekla

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene