Idete li i vi?

Ususret najiščekivanijem koncertu u Zagrebu karata službeno više nema, no zato se preprodaju po paprenim cijenama!

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Antonio Ahel/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 2 Lepa Brena, Aleksandra Prijović, Tamara Vučić, Jovana Joksimović, Nataša Vulin Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 5 +19 Aleksandra Prijović - 6 Galerija

Cijene karata za rasprodane koncerte Aleksandre Prijović u Areni Zagreb u preprodaji više su i od 100 eura.

Srpska pjevačica Aleksandra Prijović u petak 1. prosinca održat će prvi od pet rasprodanih koncerata u Areni Zagreb.

Ostali su datumi 2.,3.,4., i 6. prosinca. Karte za prva tri koncerta prodane su u roku od 24 sata, dok je za četvrti bilo potrebno 48 sati, a za peti nekoliko tjedana. Pjevačica je već zakazivanjem petog koncerta oborila rekord Arene Zagreb.

I dok u službenoj prodaji više nema karata ni za jedan od pet koncerata, na internetu se karte preprodaju po paprenim cijenama, koje su više i od 100 eura.

Prije mjesec dana na društvenim mrežama osvanuo je i oglas u kojem je netko dvije karte prodavao po cijeni od 10.000 eura, no teško da se tu radilo o ozbiljnoj ponudi.

Idete li na koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Aleksandra je na turneji "Od istoka do zapada" zakazala čak 16 koncerata, no nije isključeno da će ih biti još.

U sklopu svoje regionalne turneje Aleksandra je rasprodala i tri Štark Arene u Beogradu, tri koncerta na sarajevskoj Zetri i tri u dvorani u Nišu. Zakazala je i drugi koncert u dvorani Mejdan u Tuzli.

Zbog svega navedenog Aleksandra se nametnula kao jedna od trenutačno najvećih glazbenih zvijezda u regiji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

Aleksandra Prijović rođena je u Somboru, a odrasla je u Belom Manastiru. Pjeva od malih nogu, a proslavila se u emisiji "Zvezde Granda" 2012. godine.

Dosad je snimila tri albuma, od kojih je posljednji "Devet života" oborio sve rekorde slušanosti, a upravo njega predstavlja i na aktualnoj turneji.

Aleksandra je u braku s Filipom Živojinovićem, posinkom Lepe Brene, kojeg je njezin muž Boba Živojinović dobio s prvom suprugom Zoricom Nakić. Aleksandra i Filip vjenčali su se u lipnju 2018. godine i zajedno imaju sina Aleksandra, kojeg su dobili u ožujku 2019.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju David Caruso - 15 David Caruso - 13 David Caruso - 22 David Caruso - 21 +18 David Caruso - 14 Nekad i sad Šokirat ćete se kad vidite kako legendarni Horatio danas izgleda, na najnovijim fotografijama potpuno je neprepoznatljiv!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Lara Biloš - 2 Lara Biloš - 3 Lara Biloš - 4 Lara Biloš - 6 +18 Lara Biloš - 8 Celebrity Veselu Slavonku s mentorom Stjepanom povezala je tema koja je u našem društvu još tabu: ''Smatram da se o tome treba više govoriti...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene