ovo je nevjerojatno!

Osvanuo oglas za koncert Aleksandre Prijović, pogledajte vrtoglavu cijenu koju traže za samo dvije karte: "Tko želi i može platiti, tu sam!"

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 3 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović - 1 +20 Aleksandra Prijović - 2 Galerija

Aleksandra Prijović danima je glavna tema medija jer je jedna od najmlađih pjevačica koja je uspjela popuniti čak četiri Arene Zagreb.

Srpska pjevačica Aleksandra Prijović u prosincu ove godine nastupat će četiri dana zaredom u Areni Zagreb.

Kako je uspjela rasprodati sva četiri koncerta, ljudi se i dalje bore za njezine karte pa su se tako na društvenim mrežama pojavili razni oglasi. Jedan je korisnik svoje dvije karte odlučio prodati za 10.000 eura.

"2x karte za Priju, prvi koncert (gost: Lepa Brena), cijena po ulaznici 5000 €. Generalno, idem na koncert, ovo je cijena po kojoj bih se rastao od ulaznica, tko želi i može platiti, tu sam", poručio je u oglasu, a možete ga pogledati OVDJE.

Našli su se i oni koji su uistinu prodavali karte pa je njihova cijena varirala između 75 i 150 eura.

Njezin dolazak komentirao je i Tonči Huljić za Slobodnu Dalmaciju nadajući se, kao i brojni, kako će Prijović održati i peti koncert.

"Rasprodaje i Dino Merlin… Mislim da će Aleksandra imati i petu… To se tako zalomi. Voće iz tuđeg vrta uvijek je slađe", objasnio je.

Inače, Aleksandra je i sama komentirala svoj dolazak u Arenu Zagreb.

''Odlično, nevjerojatno, sretno, ispunjeno – živim svoje snove i uživam u svakom trenutku, zahvalna svojoj publici na ljubavi i povjerenju koje mi daje. Nadam se da me netko neće probuditi i reći da je ovo sve bio samo jedan lijepi san, jer ovo je i više nego što sam ikada mogla sanjati. Hvala vam od srca! Doista ću dati sve od sebe da se dobro provedemo, da uživamo, da to svima bude provod za pamćenje'', poručila je Prijović za Extra FM.

Aleksandra je nedavno rasprodala i tri Štark arene u Beogradu, a uskoro će održati čak dva koncerta u sarajevskoj Zetri.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 2 Severina Severina +27 David Beckham Celebrity Severina priznala koji je to slavni sportaš izazvao potpuno nepoznat osjećaj u njoj ovih dana: "Gledam ovo, znojim se i igram s njim..."

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Livaja - 2 Marko Livaja - 3 Marko Livaja - 4 Marko Livaja - 1 +27 Marko Livaja - 5 Nekad i sad Pogledajte kako je Marko Livaja izgledao na samom početku karijere, tada ga još nisu krasili ni zaštitni znakovi kojima se danas hvali!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene